Το… θαύμα που συντελέστηκε στη βάφτιση του Στέφανου Κασσελάκη όπου σχηματίστηκε ένας σταυρός όπως ο ίδιος εξήγησε στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο έχει τρελάνει στην κυριολεξία τους εναπομείναντες αριστερούς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι έχουν μπλέξει για τα καλά με τον Φαντομά Κασσελάκη που θα τους στείλει όλους στο ψυχιατρείο.

Βέβαια οι μόνοι που τόλμησαν να αντιδράσουν δημόσια ήταν ο Γιώργος Τσίπρας που μίλησε για σοκ και για αλλοίωση της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης.

Οι υπόλοιποι λούφαξαν στην κυριολεξία γιατί έχουν αντιληφθεί ότι ο Κασσελάκης δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολιτικούς όρους αφού δεν έχει καμία ιδεολογία και έχει αναγάγει σε δόγμα την επικοινωνία και την αρλουμπολογία.

Πάντως το πρωινάδικο του ΣΥΡΙΖΑ είχε μια απώλεια.

Πρόκειται για τον Παπανώτα τον οποίο αναγκάστηκαν να αποβάλουν από το ευρωψηφοδέλτιο μετά από αυτά που είχε πει για τις γυναίκες.

Κύμα φυγής των αριστερών ψηφοφόρων

Η αλλοίωση της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προκαλέσει κύμα φυγής των αριστερών ψηφοφόρων.

Σύμφωνα με τον Θανάση Καρτερό σχεδόν οι μισοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν εγκαταλείψει το κόμμα και αυτοί που δηλώνουν στις δημοσκοπήσεις ότι θα τον ψηφίσουν που προέρχονται από το λεγόμενο απολίτικο κοινό είναι αμφίβολο αν θα πάνε στις κάλπες.

Γιαυτό όλοι περιμένουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το οριστικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών.

Πάντως ο Κασσελάκης ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Γιαυτό έχει καταργήσει στην ουσία όλα τα όργανα.

Στην Κουμουνδούρου χαράσσουν πολιτική μόνο ο ίδιος σε συνεργασία με τον ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον Μανώλη Καπνισάκη.

Διαβάστε ακόμη: