Διαβάζοντας προ ημερών το ρεπορτάζ του Radar για κάτι τρελά αγόρια με μοβ κολλητά παντελόνια που έκαναν περατζάδες στη Ζυρίχη, όπου έτρωγαν με χρυσές μασέλες την περιουσία των αφεντικών τους, εκείνων που τους εμπιστεύτηκαν ως συμβούλους επενδύσεων και στην πράξη αποδείχτηκαν τρωκτικά, ήρθε στο μυαλό μου «Η Αλεπού γιατρός» ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου!

Η κυρά Μάρω η Αλεπού, λοιπόν εν συντομία, μόλις συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί πια να αρπάζει κότες και να κλέβει αυγά, γιατί γερνώντας δεν μπορούσε ούτε να πηδάει ψηλά, ούτε να τρέχει γρήγορα αλλά ούτε και να σέρνεται κάτω από σύρματα και να εισβάλει σε κοτέτσια, σκαρφίστηκε ένα κόλπο για να βουτήξει και να φάει τις κότες! Να ντυθεί γιατρός, να φορέσει άσπρη ποδιά και ψηλό καπέλο, και να βρει ευκαιρία να πάει δήθεν να τις εξετάσει, μόλις αυτές είναι κρυωμένες!!

Μην σας πολυλογώ, στο τέλος η κυρά Μάρω η Αλεπού, την κοπάνισε κακείν κακώς, αφού την πήραν χαμπάρι οι κότες και της όρμηξαν τα τσοπανόσκυλα! Σώθηκε από θαύμα!!!

Θα μου πείτε, τι σχέση έχει η Αλεπού γιατρός με τα τρελά αγόρια της Ζυρίχης, με τα μοβ κολλητά παντελόνια και το μικροσκοπικό σκυλάκι που έβγαζαν βόλτα!

Η απάντηση είναι υποθετική και ίσως προφητική: Αν τα τρελά αγόρια με τα μοβ όταν ήταν μικρά τους διάβαζε η γιαγιά τους Μύθους του Αισώπου, ίσως στην προκειμένη περίπτωση μόλις συνειδητοποίησαν ότι η «μάσα» κόπηκε, τα αφεντικά «τους έπιασαν» και πολύ σύντομα η Εγκληματική Οργάνωση θα οδηγηθεί στον Κορυδαλλό, σκέφτηκαν άλλο τρόπο εξαπάτησης των θυμάτων τους! Στην προκειμένη περίπτωση η κυρά Μάρω η Αλεπού (και η φιλενάδα της) δεν θα ντυθεί γιατρός, αλλά Κλινικάρχης!

Και η ιδιωτική κλινική της δεν θα είναι όπου κι όπου, αλλά στο κέντρο της Αθήνας! Και θα παρέχει όλες τις υπηρεσίες, μέχρι και Botox ή laser! Γιατί τα αγόρια με τα μοβ έχουν μια αδυναμία στην αποτρίχωση!!! Μην ανησυχείτε! Λεφτά υπάρχουν, από τα κλεμμένα! Αλλά και από νέα θύματα που προστέθηκαν…

Άλλωστε η κλινική θα τους χρειαστεί αν τυχόν εκδοθούν εντάλματα σύλληψης και θα τους αναζητήσουν οι Αρχές για να τους χώσουν στην ψειρού παρέα με τα Πακιστάνια…
Καταλάβατε…. Βεβαιώσεις νοσηλείας και καρδιολογικών παθήσεων…

Περαστικά …

Διαβάστε ακόμη: