Η Χάλι Μπέρι είναι μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει ακόμη περισσότερο.

Στα 57 της χρόνια, εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, συνεχίζει την καριέρα της στον κινηματογράφο ενώ παράλληλα μεγαλώνει δύο παιδιά ως single mum.

Αυτές τις ημέρες, βρίσκεται σε διακοπές σε εξωτικά μέρη, από όπου μοιράζεται μοναδικά στιγμιότυπα.

Η βραβευμένη ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου φορά σέξι, μαύρα εσώρουχα ενώ κάθεται σε έναν βράχο στην έρημο ξυπόλυτη. «Δεν μπορούσα να κρύψω αυτούς τους βράχους», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η φωτογραφία της Χάλι Μπέρι που μπέρδεψε τους φαν

Και μπορεί η φωτογραφία της να είναι σέξι, ωστόσο, οι περισσότεροι θαυμαστές της σχολίασαν κάτι άλλο που τους τράβηξε την προσοχή.

Η Χάλι Μπέρι με εσώρουχα στην έρημο

Μπροστά της διακρίνονται περιττώματα, με τους χρήστες να κάνουν «πάρτι» στα σχόλια. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι πρόκειται για ανθρώπινα περιττώματα, ωστόσο, πιθανόν να είναι από ζώα.

«Δεν είδες την τεράστια ποσότητα από περιττώματα;», «Γιατί δεν τα έκοψες από τη φωτογραφία;», «Καλά, ποστάρεις περιττώματα;» κ.α. ήταν μερικά από τα σχόλια των φαν της με την Χάλι Μπέρι μάλιστα να απαντά: «Γιατί όχι; Είναι αυτό που είναι» και «Αφήνω τη φύση να είναι φύση».

Η Χάλι Μπέρι στην έρημο

«Δεν ξέρω και δεν με ένοιαζε!!! Η φύση είναι εκεί που ζει η καρδιά μου!», είπε όταν την ρώτησαν τι είδους περιττώματα ήταν αυτά.

Η Μπέρι συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν τα δικά της περιττώματα δίπλα στα πόδια της. «Θα πω ότι ήταν ένα άγριο ζώο», είπε. «Κανένας άνθρωπος δεν ήταν εκεί έξω να κάνει την ανάγκη του!!!! Απλά λέω».

Διαβάστε ακόμη: