Η12χρονη κόρη της Beyoncé και του Jay-Z, Blue Ivy Carter, εξασφάλισε την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιός στην επερχόμενη ταινία «Mufasa: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Η Blue Ivy συνόδευσε τη μητέρα της στη σκηνή της παγκόσμιας περιοδείας της Renaissance το 2023, ενώ προηγουμένως είχε εμφανιστεί ως μία από τις βοηθητικές χορεύτριες της Beyoncé σε μια μεγάλη παράσταση στα Όσκαρ το 2022.

Τώρα η διάσημη νεαρή φαίνεται να ξεκινά τη δική της καριέρα ως ηθοποιός, αφού ανακοινώθηκε ότι θα είναι η φωνή της κόρης του Σίμπα και της Νάλα, της Κιάρα, στη νέα ταινία της Disney που βασίζεται στο franchise «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Η ταινία «Mufasa: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» σκηνοθετείται από τον Barry Jenkins και είναι ένα prequel σε στυλ live-action που εξερευνά τη σχέση μεταξύ του Mufasa και του αδελφού του Scar, η οποία όπως είδαμε στην αρχική ταινία του 1994, δεν ήταν και η καλύτερη.

Η Beyoncé θα επαναλάβει το ρόλο της ως η φωνή της Nala, τον οποίο ανέλαβε για πρώτη φορά στη live-action μεταφορά του Lion King το 2019.

Ο σκηνοθέτης μίλησε στο Good Morning America για τη συνεργασία της με το δίδυμο μητέρας-κόρης: «Η Beyoncé είναι αυτή η μεγάλη φιγούρα, αλλά όταν δουλεύει με την κόρη της και είναι στο δωμάτιο με την κόρη της, είναι πρώτα μαμά. Αυτή η ενέργεια έχει εισρεύσει στην ταινία».

Ο σκηνοθέτης του Moonlight επαίνεσε την εργασιακή ηθική της 12χρονης Blue Ivy και δήλωσε ότι είναι μια απόλυτη επαγγελματίας.

Εξήγησε, επίσης, ότι όταν την άκουσε στην ακουστική έκδοση του Hair Love ήξερε ότι θα ταίριαζε πολύ στην ταινία του.

«Άκουσα τη Blue και ήξερα ότι μπορεί να το κάνει, να υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα, την Κιάρα».

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Δεκεμβρίου 2024. Πριν από λίγες ώρες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser  τρέιλερ.

Διαβάστε ακόμη: