search

LIFESTYLE

Henry Cavill: Η DC τον απέλυσε από Superman – Η ανάρτησή του

Ο Henry Cavill (Χένρι Καβίλ) απολύθηκε και δεν θα υποδυθεί ξανά τον Superman!

Henry Cavill: Η DC τον απέλυσε από Superman - Η ανάρτησή του

Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση για τους κομικόφιλους προχώρησε σήμερα το πρωί ο Henry Cavill (Χένρι Καβίλ) ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ξαναφορέσει την κάπα του Superman.

Ο ηθοποιός με μια λεπτομερή ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, επιβεβαίωσε ότι απολύθηκε και δεν θα υποδυθεί τον Superman, μετά από μια συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής των DC Studios Τζέιμς Γκαν και με τον πρόεδρο Πίτερ Σαφράν.

Henry Cavill: Η DC τον απέλυσε από Superman - Η ανάρτησή του

«Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι δυσάρεστα. Τελικώς, δεν πρόκειται να επιστρέψω ως Superman. Η είδηση δεν είναι εύκολη να τη μοιραστώ, δεδομένου ότι το στούντιο τον περασμένο Οκτώβρη μού είπε να ανακοινώσω την επιστροφή μου στον ρόλο

Αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή σκυτάλης είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσυς θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη», έγραψε ο ηθοποιός.

«Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε….. Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ» συνέχισε.

Δείτε την ανάρτηση του Henry Cavill στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Η απόλυση του Cavill έρχεται λίγα 24ωρα μετά την ακύρωση της ταινίας «Wonder Woman 3», δεδομένου ότι Gunn και Safran διαφώνησαν με το σενάριο που παρέδωσε η σκηνοθέτιδα Patty Jenkins.

 

Διαβάστε ακόμη: