Το στυλ της δεκαετίας του ’90 εξακολουθεί να απολαμβάνει μια μεγάλη στιγμή στη μόδα. Παράλληλα, τα supermodels από αυτήν τη δεκαετία εξακολουθούν να μας θυμίζουν σημαντικές στιγμές της καριέρας τους. Μία από αυτές είναι και η Helena Christensen η οποία αναδημιούργησε πρόσφατα τη θρυλική φωτογραφία της με μαγιό από τη δεκαετία του ’90 – και αυτή είναι μια εικόνα που αξίζει να δούμε.

Η Christensen πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια της Chanel το 1990. Στην αρχική εικόνα, το supermodel φωτογραφήθηκε ενώ έβγαινει από το νερό με ένα μαύρο μαγιό από τον γαλλικό οίκο μόδας. Φορούσε ένα πολύχρωμο κολιέ με πέρλες και γιγαντιαία σκουλαρίκια με κοχύλια. Για τη φωτογραφία του 2021, το 52χρονο μοντέλο εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ενώ έβγαινε μέσα από το νερό, αν και αυτή τη φορά το στυλ της ήταν λίγο διαφορετικό.

Φορούσε ένα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ από την Stærk & Christensen, το brand που ίδρυσε με την επιχειρηματική συνεργάτη και φίλη της, Camilla Stærk. Αντί για τις λαμπερές πέρλες και τα chunky σκουλαρίκια από την καμπάνια της Chanel το 1990, φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από την Stærk & Christensen και ένα διακριτικό κολιέ.

Kαι μπορεί να μη φόρεσε το ακριβές κομμάτι που φορούσε πριν από χρόνια, η Christensen όμως έχει καταφέρει διατηρήσει την ίδια supermodel ενέργεια που είχε και στη δεκαετία του ’90.

Ζιζέλ: Αποχαιρετά το IMG models μετά από 22 χρόνια