Ο Lewis Hamilton επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, τη συμμετοχή του σε μια από τις κοινοπραξίες, που υπέβαλαν πρόταση αγοράς της Τσέλσι.

«Οι φήμες για την Τσέλσι είναι αληθινές. Είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου από παιδί, παίζω από 4 χρονών. Θυμάμαι ότι στο διάστημα 5-6 υποστήριζα την Άρσεναλ, ενώ ο θείος μου υποστήριζε την Τσέλσι. Γενικά, πάντως, είμαι λάτρης των σπορ και αυτό θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία», είπε ο οδηγός της Mercedes, επιβεβαιώνοντας επίσης της συμμετοχή της Serena Williams:

«Έχουμε μιλήσει για αυτό αρκετές φορές, έχουμε μια πολύ στενή σχέση, είναι αθλήτρια και μια εκπληκτική γυναίκα. Με ρώτησε τι νόμιζα και της είπα ότι ήθελα να ασχοληθώ και αποφάσισε να συμμετάσχει και εκείνη. Όταν άκουσα αυτή την ευκαιρία είπα “ουάου “και προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ», πρόσθεσε.

Μόλις χθες κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε επενδύσει 10 εκατομμύρια λίρες (περίπου 8,3 εκατομμύρια ευρώ) στην κοινοπραξία με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, ενώ το ίδιο ποσό που πλήρωσε η Αμερικανίδα τενίστρια.

Το πείραγμα του Verstappen στον Hamilton

Ο Max Verstappen , δεν έχασε χρόνο πειράζοντας τον αντίπαλό του: «Υποστηρίζω την Psv Αϊντχόφεν, δεν θα ονειρευόμουν ποτέ να αγοράσω τον Άγιαξ» είπε ο Ολλανδός στο Sky Sports.

«Και αν αγόραζα μια ομάδα, θα ήθελα να έχω πλειοψηφία για να έχω την εξουσία λήψης αποφάσεων, όχι μικρό ποσοστό. Και μετά, σκέφτηκα, υποστηρίζεις την Άρσεναλ και θέλεις να αγοράσεις την Τσέλσι; Εντάξει, ο κόσμος κάνει τα χρήματά του ότι θέλει», πρόσθεσε.