Ο Lewis Hamilton σε μια από τις πιο στριμωγμένες του φάσεις, προπονήθηκε για το επόμενο grand prix της Formula 1 κάνοντας… πτώσεις στο κενό.

Ο σούπερ σταρ της Formula 1 αφού έχασε το περσινό πρωτάθλημα στο… νήμα, μετά τα όσα έγιναν με την απεμπλοκή του αυτοκινήτου ασφαλείας στους τελευταίους γύρους του γκραν πρι του Αμπου Ντάμπι και τις αποφάσεις του Μάικλ Μάσι, ενώ επέστρεψε κατά δηλώσεις του δριμύτερος προκειμένου να κυνηγήσει τον 8ο τίτλο του, αντιμετωπίζει στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της F1… τεχνικές δυσκολίες. Το μονοθέσιο της Mercedes φέτος δεν ξεκινά από την ίδια πλεονεκτική θέση που ξεκινούσε τις προηγούμενες φορές, αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με το περίφημο porpoising, τις έντονες αναταράξεις, με αποτέλεσμα, κατά ομολογία και του Toto Wolff, η ομάδα να βρίσκεται -προς το παρόν- στην τρίτη θέση, ως προς τις επιδόσεις. Η υπόσχεση για βελτιώσεις υπάρχει αλλά κατά κοινή παραδοχή δεν πρέπει να αναμένονται θαύματα γρήγορα.

Ηδη στα δύο πρώτα grand prix αναδείχθηκαν τα τεράστια προβλήματα της Mercedes, με τον Lewis Hamilton να τερματίζει 10ος στη Σαουδική Αραβία και τον George Russell πέμπτος. Επιδόσεις που δνε θυμίζουν Mercedes.

O Lewis Hamilton βρίσκεται ήδη από την Κυριακή στην Αυστραλία, αλλά προηγουμένως πριν φθάσει εκεί έκανε μια στάση στο Ντουμπάι για να επιδοθεί, ύστερα από δυο χρόνια αποχής, στο αγαπημένο του extreme sport: Την ελεύθερη πτώση.

Ο σούπερ σταρ της Formula 1 F1 Lewis Hamilton κάνει ελεύθερη πτώση

Η συνοδοιπόρος του στην Formula 1 Angela Cullen πήρε το δίπλωμά της σαν εκπαιδεύτρια στις ελεύθερες πτώσεις και με την ευκαιρία ο Lewis Hamilton βρέθηκε μαζί της στο Ντουμπάι για να κάνει όχι μία και δύο, αλλά 10 ελεύθερες πτώσεις.

Lewis Hamilton σταρ της Formula 1 -F1 λεύθερη πτώση στο κενό μαζί με την Angela Cullen

«Είχα την καλύτερη μέρα χθες. Ένας πολύ ιδανικός τρόπος για να περάσεις την Κυριακή. Κάνω ελεύθερες πτώσεις εδώ και μερικά χρόνια, αλλά φυσικά λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσου να το εξασκήσω τα περασμένα δυο χρόνια. Έκανα 10 άλματα, μαθαίνοντας κάτι καινούργιο κάθε φορά. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να καθαρίσει το μυαλό, να συγκεντρωθείς και να επικεντρωθείς ξανά στην εβδομάδα που έρχεται. #dubai», έγραψε ο επτάκις πρωταθλητής της F1.