Η Hainan Airlines Holding Co., Ltd. (Hainan Airlines), ένας από τους σημαντικότερους αερομεταφορείς της Κίνας, σημείωσε ραγδαία αύξηση της επιβατικής κίνησης τους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά το εξεταζόμενο χρονικό διάστημα η Hainan Airlines μετέφερε 28,46 εκατομμύρια επιβάτες, πραγματοποιώντας αύξηση 173,9% από το προηγούμενο έτος. Η εταιρεία είδε επίσης τον συνολικό της κύκλο εργασιών των μεταφορών να αυξάνεται κατά 133,38% σε ετήσια βάση στα 4,62 δισεκατομμύρια τονοχιλιόμετρα.

Η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας ήταν πάνω από 27,63 δισεκατομμύρια γιουάν (περίπου $3,85 δισ) το πρώτο εξάμηνο του έτους. Εξαιρώντας τον αντίκτυπο των συναλλαγματικών ζημιών, η Hainan Airlines δήλωσε ότι πέτυχε κερδοφορία κατά τη διάρκεια της περιόδου. Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε επίσης σημαντική ανάκαμψη στα διεθνή δρομολόγιά της. Η επιβατική κίνηση σε όγκο εκτοξεύτηκε 2.280,23% από έτος σε έτος. Από τις 30 Αυγούστου, η Hainan Airlines εκτελούσε πάνω από 100 περιφερειακά και διεθνή δρομολόγια φέτος, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων προς 31 ξένες πόλεις.

Διαβάστε ακόμη: