Στην εναγώνια προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη σκανδαλώδη ανάθεση της NAVAL GROUP που έχει αναλάβει τη σύμβαση για τις φρεγάτες στην εταιρεία «ΑΚΜΩΝ», ο ιδιοκτήτης της που τυχαίνει να είναι και πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής επιχειρεί να υποβαθμίσει τις σχετικές αποκαλύψεις.

Βέβαια με τις απαντήσεις που δίνει εκτίθεται ανεπανόρθωτα, γιατί δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δικαιολογήσει τη χαριστική σύμβαση που του ανέθεσε ο γαλλικός όμιλος.

Αποφεύγει ο Τάσος Ροζολής να απαντήσει αν είναι αλήθεια ότι η γαλλική εταιρεία ζήτησε προσφορές από τρεις εταιρείες αλλά στο τέλος είπε στις άλλες δύο να μην κάνουν προσφορά, γιατί το έργο είχε ήδη ανατεθεί στην εταιρεία «ΑΚΜΩΝ».

Το ερώτημα είναι γιατί να δώσουν στην εταιρεία του προέδρου του ΣΕΚΠΥ ένα έργο που από ό,τι φαίνεται θα τους στοίχιζε λιγότερο με τις άλλες δύο εταιρείες.

Αναφέρθηκε ο Τάσος Ροζολής στις 190 εταιρείες – μέλη του ΣΕΚΠΥ με τζίρο 250 εκατομμυρίων ευρώ.

Προφανώς πρόκειται για μυθεύματα.

Γιατί μέλη του συλλόγου θεωρούνται και εταιρείες – φαντάσματα ή εταιρείες που δεν έχουν αμυντικές δραστηριότητες και δεν πληρώνουν καν τις συνδρομές τους εδώ και χρόνια.

Απόδειξη ότι είναι ζήτημα αν 35 μέλη συνολικά συμμετείχαν στις τελευταίες εκλογές.

Το σκάνδαλο με τις αναθέσεις στην εταιρεία «ΑΚΜΩΝ» θα έχει ενδιαφέρουσα συνέχεια, γιατί έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών που ειδικεύονται στα αμυντικά συστήματα.

Η συγκεκριμένη προμήθεια εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον γαλλικό όμιλο της NAVAL GROUP όσο και τον πρόεδρο του ΣΕΚΠΥ.

Διαβάστε ακόμη: