Η εταιρεία που μοίραζε τα σχολικά γεύματα είναι η εταιρεία Γιαννίτσης και όπως μάθαμε την ημέρα που θα πήγαινε ο ΕΦΕΤ να ελέγξει τις εγκαταστάσεις, το εργοστάσιο πήρε φωτιά. Μήπως ήθελε κάποιος να κρύψει κάτι; Μήπως οι συνθήκες υγιεινής δεν ήταν κατάλληλες; Κανείς δεν ξέρει.. Και ήταν ασφαλισμένο το εργοστάσιο; Σε ποια ασφαλιστική και πόσα θα πάρει τώρα η εταιρεία ως αποζημίωση για την πυρκαγιά;

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα, την ώρα γίναμε μάρτυρες μαζικής τροφική δηλητηρίασης μαθητών σε σχολεία από σταφυλόκοκκο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την έρευνα του ΕΟΔΥ. Σχολικά γεύματα στα οποία μεταξύ άλλων οι μαθητές είχαν βρει στο πιάτο τους σκουλήκια, πούπουλα και σάπια φρούτα.

Όπως η ίδια η εταιρεία «Γιαννίτσης» αναφέρει στην ιστοσελίδα της μεταξύ άλλων παίρνει δημόσιο χρήμα για:

-Τη σίτιση των ασθενών και εφημερευόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας επί σειρά ετών.

-Από τη μίσθωση του εστιατορίου- κυλικείου του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας με φαγητά self service, έτοιμα γεύματα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, των ιατρών και του διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου.

-Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Πολυκλινικής Λαμίας.

-Τη σίτιση των νοσηλευομένων της Μαιευτικής Πολυκλινικής Τρικάλων.

-Tη διακίνηση τροφίμων στο ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΙΤΙΣΗΣ & ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και συγκεκριμένα σε σχολεία σε περιοχές της Φθιώτιδας, της Άμφισσας, του Καρπενησίου, και του Δομοκού για το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2016 έως και σήμερα.

-Την προμήθεια έτοιμων γευμάτων για την κάλυψη των συσσιτίων στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

-Την προμήθεια ειδών κυλικείου και καντίνας στο κατάστημα κράτησης Δομοκού Φθιώτιδας.

-Τη σίτιση των σπουδαστών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, στην Άμφισσα και στο Καρπενήσι.

-Την εκμετάλλευση των κυλικείων των κτιρίων του Τ.Ε.Ι ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στη Λαμία και τα Ψαχνά Ευβοίας.

-Την προμήθεια τροφίμων παιδικών σταθμών στη Λαμία.

-Την σίτιση των μαθητών του μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Λαμίας επί σειρά ετών.

«Κομματάρχης» του Σταϊκούρα ο επιχειρηματίας που προμήθευσε σχολείο στην Λαμία με τα σάπια φαγητά 

Kακά τα νέα για τον Χρήστο Σταϊκούρα καθώς κομματάρχης του επιχειρηματίας είναι αυτός που προμήθευσε σχολείο στην Λαμία με μπαγιάτικα φαγητά. Βρέθηκε και βίντεο που ο εν λόγω επιχειρηματίας ονόματι Γιαννίτσης υμνεί μπροστά στις κάμερες τον υπουργό σε παλαιότερη εκδήλωση. Τα γεύματα της επιχείρησης βρέθηκαν με σταφυλόκοκο και… σκουλίκια, όμως, ο ΕΦΕΤ πήγε να κάνει έλεγχο στο εργοστάσιο αλλά ξαφνικά μπήκε φωτιά… Μου φαίνεται ότι άσχημα ξεμπερδέματα θα έχουνε και οι δύο…

Διαβάστε ακόμη: