Η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, ανιψιά του αυτοκράτορα Ναρουχίτο, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα τον Μάιο για να γιορτάσει τα 125 χρόνια από την εγκαθίδρυση διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, ανακοίνωσε η ιαπωνική κυβέρνηση την Παρασκευή.

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Φουμιχίτο και της πριγκίπισσας Kίκο θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τις 25 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου για να τιμήσει το «Έτος Πολιτισμού και Τουρισμού μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας». Θα είναι η τρίτη επίσημη επίσκεψή της στο εξωτερικό μετά τα ταξίδια στην Αυστρία και την Ουγγαρία το 2019 και το Περού τον περασμένο Νοέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πριγκίπισσα Κάκο θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο με εμπορική πτήση, ταξιδεύοντας μέσω Βρετανίας πριν φτάσει στην Αθήνα, ανακοίνωσε ο Αυτοκρατορικός Οργανισμός Οικογενειακών Υπηρεσιών.

Η πριγκίπισσα θα επισκεφθεί την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και θα παραστεί σε εορταστική εκδήλωση για την 125η επέτειο της φιλικής σχέσης ανάμεσα στις δύο χώρες.

Προγραμματίζει επίσης να επισκεφθεί τον Παρθενώνα καθώς και μια εγκατάσταση για άτομα με προβλήματα ακοής και ένα ορφανοτροφείο.

Διαβάστε ακόμη: