Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου Poor Things έκανε χτες βράδυ πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη και η πρωταγωνίστρια Emma Stone εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μάξι φόρεμα στο χρώμα που θεωρούμε ότι της ταιριάζει καλύτερα από όλα.

Η 35χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο Louis Vuitton σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα, φτιαγμένο από δαντέλα, με ακανόνιστων σχημάτων ανοίγματα σε όλη την επιφάνειά του και βαθύ ντεκολτέ. Το φόρεμα ήταν στολισμένο με κρυστάλλους, ταίριαζε υπέροχα με το τσόκερ – λουλούδι που φόρεσε στο λαιμό, ενώ για παπούτσια επέλεξε ένα ουδέτερο ζευγάρι πέδιλα.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαλαρό σινιόν και το μακιγιάζ της βασίστηκε σε κοραλί και ροζ τόνους.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται στην ταινία την Bella Baxter, μία γυναίκα που ανασταίνει ένας επιστήμονας και που προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο από την αρχή.

Στην πρεμιέρα της ταινίας, που έχει ήδη βραβευτεί στο Φεστιβάλ Βενετίας, παραβρέθηκαν οι Taylor Swift, Robert Pattinson και Suki Waterhouse, καθώς και οι πρωταγωνιστές Mark Ruffalo και Willem Dafoe. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το look της Stone που κάτι μας λέει πως θα είναι ξανά υποψήφια για Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: