Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, αυτήν την φορά στο Κουκάκι.

Ένας 55χρονος άνδρας σκότωσε με μαχαίρι την 46χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναικοκτονία στο Κουκάκι σημειώθηκε μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι, ενώ ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 55χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του - «Σκότωσα τη μητέρα σου!» είπε στο γιο του

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει ο δράστης

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο άνδρας αφότου τράπηκε σε φυγή, πήγε με το αυτοκίνητό του στην Παλαιά Φωκαία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει.

Οι αρχές τον βρήκαν και τον μετέφεραν στο ΚΑΤ.

Η 46χρονη γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: 55χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του - «Σκότωσα τη μητέρα σου!» είπε στο γιο του

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Σκότωσα τη μητέρα σου!», είπε στον γιο του ο 55χρονος

Ο 55χρονος αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!».

Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του. Αμέσως, επέστρεψε στο σπίτι και βρέθηκε μπροστά την απόλυτη τραγωδία.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη γυναίκα του σήμερα τα ξημερώματα μετά από καβγά που είχαν.

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά.

Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος, είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και είχε ενοικιάσει ένα άλλο στην περιοχή, όμως κάποιες φορές επέστρεφε στην καθαρίστρια σύζυγο του και ζητούσε επανασύνδεση.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Πάντα, κάθε επικοινωνία κατέληγε σε άγριο τσακωμό μέχρι που χθες, η κατάσταση έφθασε στα άκρα.

Μεθυσμένος και αποφασισμένος να λύσει με κάθε τρόπο τις διαφορές του, τσακώθηκε άγρια και αφού επιχείρησε αρχικά να πνίξει τη σύζυγό του στη συνέχεια, άρπαξε το κουζινομάχαιρο και με δυο μαχαιριές της «πήρε» τη ζωή.