Η Gwen Stefani παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Blake Shelton, ο γάμος τους έμοιαζε σχεδόν  «παραμυθένιος» και η τραγουδίστρια μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες.

Νωρίτερα, η 51χρονη Gwen Stefani μοιράστηκε φωτογραφίες από τον γάμο της, την ιδιαίτερη αυτή στιγμή για την ίδια που είχε επιμεληθεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

Ο γάμος της Gwen Stefani και του Blake Shelton

Το ζευγάρι διοργάνωσε μια λιτή και ρομαντική τελετή στο ράντσο του μουσικού, στην Oklahoma, το Σάββατο 3 Ιουλίου, όπου και αντάλλαξε όρκους «αιώνιας αγάπης».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwen Stefani (@gwenstefani)

Η τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια υπέροχη δημιουργία της Vera Wang. Ένα νυφικό που ταίριαζε απόλυτα στο στιλ της, σε λευκούς τόνους, με strapless ντεκολτέ, και ένα μεταξωτό κορμάκι με μακριά τούλινη φούστα, ενώ στο πέπλο της είχε γράψει τα ονόματα των παιδιών της.

Gwen Stefani: Ο γάμος, το «παραμυθένιο» νυφικό και οι πρώτες φωτογραφίες

 

O σύζυγός της Shelton επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, με λευκό πουκάμισο, μαύρο γιλέκο και παπιγιόν, ενώ τα συνδύασε όλα με ένα κλασσικό μαύρο τζιν παντελόνι.

Ο στολισμός του χώρου τους, αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα και πράσινους τόνους.

Η τραγουδίστρια πάντως δεν αρκέστηκε σε ένα μόνο νυφικό!

Ήταν δύο τα νυφικά φορέματα που φόρεσε η Stefani, με την Vera Wang να σχεδιάζει ένα ακόμη πιο σέξι για το πάρτι του ζευγαριού. «Χρειάζεται ένα party dress όταν παντρεύεσαι τον @blakeshelton,», έγραψε η Gwen Stefani στο Instagram.

Tο δεύτερο νυφικό, αυτό που η Stefani διάλεξε για το πάρτι, ήταν ένα σέξι μίνι νυφικό, με ένα όμορφο λευκό μπούστο και μια μίνι φούστα από τούλι, συνδυασμένο με στιλέτο μπότες.

Gwen Stefani: Ο γάμος, το «παραμυθένιο» νυφικό και οι πρώτες φωτογραφίες

Ήταν δύο τα νυφικά φορέματα που φόρεσε η Stefani, με την Vera Wang να σχεδιάζει ένα ακόμη πιο σέξι για το πάρτι του ζευγαριού.

Ο γάμος της Gwen Stefani και του Blake Shelton έκανε το «γύρο των ταμπλόιντ» ανά τον κόσμο μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών από την τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.