Υπο άκρα μυστικότητα επέλεξαν η Παναγιώτα Βλαντή και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Γιάννης Βλάχος, να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 12 Ιουνίου. Ο γάμος τους ήταν θρησκευτικός και πραγματοποιήθηκε στην Ύδρα.

Το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία του Άγιου Χαράλαμπου στις 19.30 το απόγευμα, το Σάββατο 12 Ιουνίου. Στο σημείο η Παναγιώτα Βλαντή έφτασε με καΐκι συνοδευόμενη από τον πατέρα της και ο γάμος της έμοιαζε βγαλμένος μέσα από παραμύθι.

Παναγιώτα Βλαντή: Ο «παραμυθένιος» γάμος και οι πρώτες φωτογραφίες

Ο γάμος έγινε σε κλειστό κύκλο, αφού μόλις 50 άτομα έδωσαν το παρόν στο μυστήριο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και δεξίωση.

Μπορεί μέχρι σήμερα ο γάμος της Παναγιώτας Βλαντή και του Γιάννη Βλάχου να μην έχει δει το φως της δημοσιότητας όμως το περιοδικό Ηello, φιλοξενεί φωτογραφίες από το μυστήριο.

Μάλιστα, η Παναγιώτα Βλαντή κοινοποίησε στο Instagram το εξώφυλλο του περιοδικού και έτσι την είδαμε για πρώτη φορά ντυμένη στα λευκά να ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, Γιάννη Βλάχου και να λάμπει από ευτυχία.

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια.

Παναγιώτα Βλαντή: Ο «παραμυθένιος» γάμος και οι πρώτες φωτογραφίες

Φωτογραφίες από τον γάμο της Παναγιώτας Βλαντή ανήρτησε, επίσης, στον λογαριασμό της στο Facebook, η σχεδιάστρια του νυφικού Βάσια Τζοτζοπούλου.

Παναγιώτα Βλαντή: Ο παραμυθένιος γάμος στην Ύδρα

Παναγιώτα Βλαντή – Γιάννης Βλάχος: Ο «παραμυθένιος» γάμος

Παναγιώτα Βλαντή: Ο παραμυθένιος γάμος στην Ύδρα

Ρεπορτάζ από τον γάμο παρουσίασε και η εκπομπή «Happy Day»