Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη, η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης.

Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα στον χώρο του θεάτρου ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017 αντάλλαξαν όρκους «αιώνιας» αγάπης στην Πάτμο.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης μίλησαν στο παλτό της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» για το πώς είναι η συμβίωση στο σπίτι και ειδικά πώς πέρασαν τον χρόνο τους στην καραντίνα.

Ο…«απρόσμενος» γάμος

Για τη μεταξύ τους σχέση και το πώς πήραν την απόφαση να παντρευτούν ενώ «κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ στα όνειρά τους» είπαν:

«Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Ο καθένας είχε τη ζωή του, την καριέρα του. Αισθανθήκαμε όταν βρεθήκαμε ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90% υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο, γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου».

«Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο» συμπλήρωσε ο Θάνος Τοκάκης σε όσα είπε πριν η σύζυγός του.

Βίκυ Παπαδοπούλου: Ο έρωτας με τον Θάνο Τοκάκη, ο γάμος και οι εντάσεις στην καραντίνα

Βίκυ Παπαδοπούλου: Η «περιπέτεια» υγείας με τον κορωνοϊό και η καραντίνα με τον σύζυγό της

«Στην πρώτη καραντίνα είπαμε «τι ωραία, έχουμε χρόνο». Στη δεύτερη καραντίνα ζοριστήκαμε για το τι θα συμβεί» τόνισε ο Θάνος Τοκάκης.

Η Βίκυ Παπαδοπούλου αποκάλυψε πως νόσησε με κορωνοϊό και περιέγραψε την περιπέτεια της υγείας της.

«Νόσησα και ακόμα δεν μπορώ να κάνω το εμβόλιο. Το πέρασα μέτρια, με δέκατα, φοβερή κούραση για 14 ημέρες. Ανησύχησα στην αρχή, μετρούσα συνέχεια το οξυγόνο μου. Έμεινα μόνη στο σπίτι της μητέρας μου, που έλειπε, οπότε δεν κόλλησα τον Θάνο. Ησύχασα μετά από 14 μέρες, βέβαια, δεν σας κρύβω ότι έχω μερικά κατάλοιπα. Κουράζομαι εύκολα πια παρόλο που ήταν τη Μεγάλη Εβδομάδα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: