Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολίασε η παρέα της «Super Κατερίνα».

Ο πρώην συνεργάτης της γνωστής παρουσιάστριας, Γρηγόρης Γκουντάρας, τοποθετήθηκε και εκείνος ως προς την είδηση που προέκυψε το προηγούμενο βράδυ.

Ειδικότερα, περιέγραψε ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος «αλύγιστος» και ότι δεν είναι άνθρωπος που εύκολα υποχωρεί και συμβιβάζεται, ωστόσο ούτε το κανάλι του MEGA φαίνεται να έκανε πίσω, κάτι που πιθανότατα οδήγησε στη λύση της συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Όσοι γνωρίζουν έστω και λίγο την Ελένη, ξέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις της είναι αλύγιστη, όπως και στη ζωή της. Όταν, όμως, είναι αλύγιστος και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι, έχεις πρόβλημα και το πρόβλημα υπήρχε». Συγχρόνως, τόνισε: «Απέναντί μου έχω την Ελένη Μενεγάκη που δεν μασάει και δεν κάνει βήμα πίσω σε όσα έχει πει. Όταν δεν κάνεις κι εσύ βήμα πίσω, είναι σαν να λες “παιδιά τώρα τελειώσαμε”».

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Από τις συζητήσεις που έχω κι εγώ από τα κανάλια και από τον παραγωγό μου, αλλιώς διαπραγματεύεσαι όταν κάνεις 20% κι αλλιώς όταν κάνεις πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης».

Ελένη Μενεγάκη: Αποχωρεί από το Mega – Το ανακοίνωσε στους συνεργάτες της

Διαβάστε ακόμη: