Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ανήκει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο δυναμικό του Mega. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε σήμερα στους συνεργάτες της ότι η συνεργασία της με τον σταθμό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που ήθελαν τη δημοφιλή παρουσιάστρια να εξετάσει προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε αρνητικά στις προτάσεις που είχε δεχτεί από το Mega, με αποτέλεσμα αυτή η εξέλιξη να προκαλεί ντόμινο εξελίξεων στη ψυχαγωγία του σταθμού.

Οι προτάσεις που είχε κάνει το Mega στην παρουσιάστρια ήταν αρχικά για να παραμείνει στην μεσημεριανή ζώνη είτε να μεταφερθεί στην βραδινή ζώνη, με μια εβδομαδιαία εκπομπή, είτε να αναλάβει το τιμόνι της πρωινής ζώνης του σταθμού. Δηλαδή την ζώνη 10.00 – 13.00.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε απαντήσει και το Mega ανέμενε για την απόφαση της, κάτι το οποίο και έγινε το πρωινό της Τετάρτης 17 Απριλίου. Το σημαντικότερο κομμάτι μεταξύ των δυο πλευρών αφορούσε στο οικονομικό σκέλος. Φαίνεται όμως πως η απόσταση που χώριζε το κανάλι και την παρουσιάστρια ήταν αγεφύρωτη και έτσι προέκυψε η αρνητική απάντηση.

Διαβάστε ακόμη: