Η Τζένιφερ Άνιστον εμφανίστηκε με γκρίζα μαλλιά και οι φανς της κατενθουσιάστηκαν.

Η 54χρονη ηθοποιός ξεκίνησε να δημιουργεί hair trends από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της, με την κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», τη δεκαετία του ’90 και έκτοτε δεν έχει σταματήσει αφού εκατομμύρια γυναίκες συνεχίζουν να ζητούν φανατικά τα κουρέματα και τα χτενίσματα που κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

Οπότε λογικό η εμφάνιση με γκρίζα μαλλιά – για την ακρίβεια άβαφη ρίζα– να γίνει viral, κατενθουσιάζοντας τους φανς της που κατέκλυσαν με θετικά σχόλια την σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε ένα βίντεο με αφορμή την προώθηση της νέας μάρκας περιποίησης μαλλιών LolaVie, που κυκλοφόρησε.

Στο βίντεο, εμφανίζεται με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω με αποτέλεσμα να φαίνονται οι γκρίζες ρίζες, ενώ ταυτόχρονα διαφημίζει το μαλακτικό της LolaVie.

Όπως εξηγεί, το νέο Intensive Repair Treatment (35 δολάρια) χρησιμοποιείται μία φορά την εβδομάδα μετά το λούσιμο και «μειώνει το σπάσιμο, διορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά και προστατεύει από μελλοντικές ζημιές», σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.

«Κοιμηθείτε με αυτό, μια ώρα, ό,τι θέλετε», λέει η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram Reel.

«Μπράβο που άφησε το γκρίζο να βγει – αναζωογονητικό», έγραψε κάποιος.

«Είναι τόσο ωραίο να το βλέπεις. Και προφανώς εξακολουθεί να είναι πανέμορφη», πρόσθεσε άλλος χρήστης.

«Ελπίζω να παραμείνει φυσική – είναι πολύ πιο ελκυστική», σχολίασε ένας τρίτος.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι διάσημη για τα πλούσια μαλλιά της από την εποχή των «Friends» ακόμη, έχοντας κάνει το «The Rachel» – το χαρακτηριστικό κούρεμα του χαρακτήρα της- απόλυτη τάση τη δεκαετία του ’90.

Τελευταία, ωστόσο, επιλέγει να εμφανίζεται συχνά με τα φυσικά της μαλλιά, όπως έκανε τον περασμένο Νοέμβριο όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία μετά το ντους, με βρεγμένα μαλλιά, ελαφρώς σπαστά για να διαφημίσει ξανά προϊόντα της LolaVie.

Διαβάστε περισσότερα