Η Τζένιφερ Άνιστον και ο πρώην σύζυγός της Τζάστιν Θερού δείπνησαν μαζί με φίλους στη Νέα Υόρκη γεγονός που πυροδότησε φήμες περί επανασύνδεσης.

Το πρώην ζευγάρι το οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα του «Wanderlust» το 2012 απόλαυσε ένα δείπνο με τους φίλους του, Τζέισον Μπέιτμαν και τη σύζυγό του Αμάντα Άνκα.

Τζένιφερ Άνιστον: Έφυγε από το εστιατόριο κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο

Ο Μπέιτμαν είναι ένας από τους καλύτερους φίλους της ηθοποιού έχοντας συμπρωταγωνιστήσει παράλληλα σε πολλές ταινίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Dailymail, η Τζένιφερ και ο Τζάστιν μοιράστηκαν μια αγκαλιά πριν καθίσουν ο ένας απέναντι στον άλλο στο εστιατόριο II Cantinori στην Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός η οποία ήταν ντυμένη casual έφυγε από το εστιατόριο κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

Ένα από τα πιο λαμπερά χολιγουντιανά ζευγάρια παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2015 και λίγες μέρες μετά τα 49α γενέθλια της Ανιστον ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά με δήλωσή τους στα ΜΜΕ τον χωρισμό τους.

Τζένιφερ Άνιστον: Παντρεύτηκαν το 2015, χώρισαν το 2018

Άνιστον και Θερού συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας «Tropic Thunder», όπου εκείνος έγραφε το σενάριο μαζί με τον κολλητό φίλο της Τζένιφερ, Μπεν Στίλερ.

Όταν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2015, το Χόλιγουντ μιλούσε για ένα love story που πραγματικά στέριωσε. Όμως, πίσω από τα πλατιά χαμόγελα, οι τριγμοί στη σχέση ήταν ήδη στο ξεκίνημά τους.

Και, παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός τους σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο, πηγές λένε ότι το ζευγάρι τσακωνόταν από την ημέρα του γάμου τους, κυρίως για το πού θα μείνουν.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, ο Τζάστιν Θερού ήθελε να μείνουν στη Νέα Υόρκη, ενώ η Τζένιφερ, στο Λος Άντζελες, προκειμένου να μην την κυνηγούν οι παπαράτσι και να μπορεί να διατηρεί την «ανωνυμία» της.

Παρόλο που η 49χρονη ηθοποιός τελικά μετακόμισε στο διαμέρισμα του συζύγου της στο West Village της Νέας Υόρκης, το χάος που ακολούθησε προκάλεσε μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι παπαράτσι θα παραμόνευαν έξω από το διαμέρισμα ή θα στήνονταν στο παρκάκι απέναντι, κάτι που σήμαινε ότι κάθε κίνηση της Άνιστον θα καταγραφόταν από το φωτογραφικό φακό. Την ενοχλούσαν δε και οι γείτονες, που στήνονταν μαζί με τους φωτογράφους όλη την ώρα έξω από την πόρτα της.

Το  πρώην- πλέον- ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του στις 15 Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε ακόμη: