Το κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy 2023 δεν μας απογοήτευσε. Η μεγάλη βραδιά της μουσικής έχει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει. Για ακόμα μια φορά οι celebrities έκαναν τις πιο bold επιλογές στην γκαρνταρόμπα τους. Οι πιο καλοντυμένοι της βραδιάς ήταν αυτοί που ισορρόπησαν μεταξύ drama και σοφιστικέ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Doja Cat που φόρεσε ένα one shoulder μαύρο latex φόρεμα του οίκου Versace, με ασορτί opera γάντια. Η Viola Davis έλαμψε με ένα sparkling Naeem Khan φόρεμα. Η καλύτερη vintage στιγμή της βραδιάς ανήκει στην Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta που φόρεσε ένα vintage Versace από το 2003. Αυτό το στράπλες design δείχνει απόλυτα μοντέρνο και σήμερα, 20 χρόνια μετά.

Ο Harry Styles παραμένει ο βασιλιάς των jumpsuits με ένα σχέδιο από Egonlab που δημιουργήθηκε από κρύσταλλα Swarovski. Ο Steve Lacy ήταν από τους πιο κομψούς αντρςς της βραδιάς με ένα μαύρο Saint Laurent κοστούμι με καρφίτσα. Πολλές φορές άλλωστε οι μικρές λεπτομέρειες είναι και οι πιο εντυπωσιακές.

Η μεγάλη τάση στο κόκκινο χαλί

Το κόκκινο χαλί των Grammys φημίζεται για την τόλμη και τα εκκεντρικά looks, κι αυτό δεν άλλαξε σημαντικά φέτος. Η μεγάλη, ωστόσο, τάση που ξεχώρισε ήταν αυτή των metallics, ιδίως σε ασημί, τα οποία εμπιστεύτηκαν από τη Beyoncé και τη Lizzo (στο δεύτερο look της βραδιάς καθώς το πρώτο ήταν μια bold δημιουργία με φλοράλ σε πορτοκαλί από τον οίκο Dolce & Gabbana), μέχρι την Mary J. Blige, την Paris Hilton, τον Machine Gun Kelly και την Garbi Bi– η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με μ’ ένα ασημί metallic φόρεμα για να αποτίνει φόρο τιμής στον Paco Rabanne. Εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν και το πρώτο look της, στο red carpet, μ’ ένα αφηρημένο με structural λεπτομέρειες φόρεμα σε electric blue από την SS’23 couture συλλογή Gaurav Gupta.

To σκούρο μπλε ήταν ένα ακόμα χρώμα που κυριάρχησε στις επιλογές των σταρ, αφού το είδαμε και στο κομψό midriff σύνολο της Taylor Swift που είχε την υπογραφή Roberto Cavalli, αλλά και στο Gucci φόρεμα που επέλεξε η Jennifer Lopez. 

Διαβάστε ακόμη: