Στα βρετανικά ΜΜΕ έχει γίνει θέμα η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να απορριφθεί το αίτημα των γονιών του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για αποκλειστική μέριμνα της εγγονής τους. Δηλαδή απέτυχαν να πάρουν την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

 

Αυτό σχολιάζει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για τους γονείς του καταδικασθέντα πιλότου, που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν.

Στην αποτυχία των γονιών του συζυγοκτόνου να πάρουν την επιμέλεια αναφέρεται επίσης και η Daily Mail υπογραμμίζοντας ότι θα μπορούν να επικοινωνούν με τη μικρή για μία ώρα την εβδομάδα είτε μέσω Skype είτε μέσω άλλης πλατφόρμας.

Η Mirror, με τη σειρά της, σημειώνει ότι παρά τη στυγερή δολοφονία, τον στραγγαλίσμό της Καρολάιν στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, οι γονείς του Αναγνωστόπουλου δεν δίστασαν να εκκινήσουν νομική διαδικασία για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Η μικρή ζει πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την αδερφή και τη μητέρα της Καρολάιν

Υπενθυμίζεται πως η δίκη του 35χρονου πιλότου, καταδικασμένου σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα, διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την υπόθεση

Διαβάστε περισσότερα