Νέες πληροφορίες που σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία στην Γλυφάδα. Υπενθυμίζεται ότι χθες ένας 51χρονος έστησε καρτέρι και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του με μαχαίρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όμως, δεν ήταν μόνο το μαχαίρι το όπλο του δράστη καθώς μετά το μαχαίρωμα ο 51χρονος φέρεται να σήκωσε ένα αεροβόλο όπλο και έριχνε απανωτές βολές στο κεφάλι του 66χρονου.

Το αεροβόλο μαζί με το στρατιωτικό τύπου μαχαίρι, το κατάσχεσαν οι Αρχές.

Σε λίγη ώρα ο δολοφόνος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Μετά τις μαχαιριές ο δράστης «αποτελείωσε» τον 66χρονο με αεροβόλο

Το σημείο της δολοφονίας στην Γλυφάδα.

Για τα χρήματα η δολοφονία στην Γλυφάδα – Υποστηρίζει ότι είναι άρρωστος «στο τελικό στάδιο»

Για οικονομικούς λόγους δολοφόνησε στη Γλυφάδα ο 51χρονος τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

«Το είχα πάρει απόφαση από καιρό», υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας του 66χρονου συντρόφου της μητέρας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος φέρεται να μην αποδέχθηκε ποτέ αυτή τη σχέση και πίστευε ότι ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος που τον είχαν αποκλείσει οικονομικά.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο 51χρονος έφυγε πριν περίπου δέκα χρόνια από την Ελλάδα και πήγε στη Δανία καθώς η επιχείρηση που είχε χρεοκόπησε με αποτέλεσμα να έχει στην «πλάτη» του επτά καταδικαστικές αποφάσεις συνολικής ποινής φυλάκισης έξι ετών. Για την κακή διαχείριση και τη χρεοκοπία θεωρούσε υπεύθυνο τον σύντροφο της μητέρας του ο οποίος, όπως είπε, είχε «λόγο» στα οικονομικά και την εκμεταλλευόταν με αποτέλεσμα να τον έχουν πετάξει εκτός από την πατρική περιουσία.

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Μετά τις μαχαιριές ο δράστης «αποτελείωσε» τον 66χρονο με αεροβόλο

Παράλληλα, ο δράστης στους δικηγόρους του που τον επισκέφθηκαν χθες αργά το βράδυ, δήλωσε ότι είναι «βαριά άρρωστος στο τελικό στάδιο» χωρίς όμως κανένας μέχρι στιγμής να γνωρίζει αν αυτός ο ισχυρισμός ισχύει. Μάλιστα είπε ότι βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ασθένειας τονίζοντας ότι «δεν θα τον προλάβει η φυλακή».