Σοκ προκαλεί η δολοφονία στην Γλυφάδα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Ένας 51χρονος Ελληνας σκότωσε με μαχαίρι τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και στην συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Δολοφονία στην Γλυφάδα: Σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του και παραδόθηκε

Η δολοφονία έγινε σε δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στη Βορείου Ηπείρου, περίπου στις 6:00 τα ξημερώματα. Ο 51χρονος άνδρας περίμενε τον 66χρονο έξω από κατάστημα και ξεκίνησε αρχικά κάποια λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Στην συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, έσπασαν βιτρίνες, ενώ κάποια στιγμή, σύμφωνα με μαρτυρίες του καταστήματος, ο 51χρονος τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του.

Ο δράστης αφού σκότωσε τον πατριό του πήγε και παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση ΝΑ Αττικής στη Γλυφάδα. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές!».

Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δολοφονία στην Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με μαχαίρι

Στο μεταξύ, σοκάρει η περιγραφή γειτόνισσας.

Όπως περιγράφει «στις 6 τα ξημερώματα είδα το θύμα κάτω πεσμένο και επί τόπου πήραμε τηλέφωνο την αστυνομία και τη σύντροφο του θύματος. Άκουσα να φωνάζει «βοήθεια» και είδα και σπασμένα τζάμια κάτω. Προφανώς έσπασε η τζαμαρία από τον τσακωμό μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είχε σφυγμό, είχε τις αισθήσεις του γιατί κατέβηκε γιατρός κάτω μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Πρώτα ήρθε η αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ». Δολοφονία στην Γλυφάδα: 51χρονος σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του με μαχαίρι