Ο αγωνιστικός κατήφορος της Γιουβέντους δεν έχει τελειωμό. Η ήττα από τη Λάτσιο στο Ολύμπικο ήταν ακόμα ένας κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχημένων αποτελεσμάτων. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται υπό συνεχή αμφισβήτηση καθώς βιώνει μία από τις χειρότερες περιόδους του στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας». Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός ομάδας και πολύ δύσκολα θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ γι αυτόν και η ήττα από τη Λάτσιο αποτέλεσε ουσιαστικά «ταφόπλακα» στις όποιες συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας του.

Η διοίκηση της Γιουβέντους θέλει το καλοκαίρι να κλείσει μια για πάντα το κεφάλαιο Αλέγκρι και να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου συνόλου που θα αποπνέει υγεία και θα χαρίσει αισιοδοξία στους οπαδούς της ομάδας.

Η Λάτσιο του Χρήστου Μανδά ήταν όμως το ηχηρό καμπανάκι! Το ιταλικό gazzetta.it αναφέρει πως στη διοίκηση προσπαθούν να βρουν λύση και η ομάδα να μην καταρρεύσει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Στόχος είναι η Γιουβέντους να τερματίσει σε θέση που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στους ομίλους του Champions League. Όποιο άλλο αποτέλεσμα θα σημάνει μια ολοκληρωτική καταστροφή. Η απόσταση αυτή τη στιγμή από τους διώκτες της στη βαθμολογία δεν είναι μεγάλη. Με αρκετά παιχνίδια να υπολείπονται για το φινάλε της Serie A ο κίνδυνος της απώλειας μιας θέσης στην πρώτη 4αδα είναι πολύ μεγάλος για τη Γιουβέντους.

Στόχος είναι να τελειώσει η σεζόν και ο Αλέγκρι να έχει φέρει εις πέρας τον τελευταίο του στόχο! Αν και αυτό τεθεί εν αμφιβόλω δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις…

Διαβάστε ακόμη: