search

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Τσίπρας: Ανοιχτό να αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών – Μιλάμε για το αδιάβλητο, όχι για νοθεία

Ο Γιώργος Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αμφισβήτησης του αποτελέσματος των ευρωεκλογών.

Γιώργος Τσίπρας: Ανοιχτό να αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών - Μιλάμε για το αδιάβλητο, όχι για νοθεία

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», αναφέρθηκε στην πρόταση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, περί παρουσίας διεθνών παρατηρητών στις εκλογικές αναμετρήσεις στην Ελλάδα.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «δεν είμαστε στις χώρες του ΟΑΣΕ που έστειλε διεθνείς παρατηρητές το 2023, όμως είμαστε μια χώρα που είχε υποκλοπές, διαρροή mail και το καταδικαστικό ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου».

Ερωτηθείς για το αν αφήνουν να εννοηθεί ότι θα αμφισβητήσουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «προφανώς και είναι ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν μιλάμε για νοθεία αλλά για το αδιάβλητο των εκλογών με αφορμή ότι στοιχεία ψηφοφόρων έφυγαν από το ΥΠΕΣ και πήγαν στα χέρια ευρωβουλευτή».

Τέλος, σε σχέση με τις προοπτικές του κόμματος σε μια τυχόν εκ νέου προσφυγή σε εθνικές κάλπες, ο κ. Τσίπρας ανάφερε πως «είναι πολύ δύσκολο να είμαστε 1ο κόμμα όμως ζητάμε πρόωρες εκλογές για να ανατραπεί ο συσχετισμός των δυνάμεων όπως υπάρχει τώρα».

Διαβάστε ακόμη: