Ο Γιώργος Σουξές έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ο ηθοποιός αρχικά, αναφέρθηκε στη δημοσιότητα, η οποία στην περίπτωσή του ήρθε κάπως αργά. «Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος ότι ζούμε σε μια μικρή χώρα. Δεν έχουμε την αγγλική γλώσσα, που είναι διεθνής, για να μπορέσεις να κάνεις μεγάλη καριέρα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ ήθελα να ζήσω σαν ηθοποιός και αυτή ήταν η επιτυχία μου. Ότι έγινα και γνωστός, αυτό είναι καλοδεχούμενο. Ήρθε λίγο αργά και δεν μπόρεσα να αγοράσω καλάμι».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον χώρο του θεάματος. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Τρεις φορές ήταν να συνεργαστούμε και δεν ευοδώθηκε. Η δικαιοσύνη θα κρίνει. Τι να πω εγώ; Να παίξει ή να μην ξαναπαίξει; Μακάρι να παίξει, είναι ταλαντούχος».

Στο τέλος της συνέντευξης, συμπλήρωσε: «Αν έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα, δεν τα σβήνω επειδή είναι ταλαντούχος, αλλά είναι κρίμα γιατί έχει τρομερό ταλέντο. Από την άλλη, δεν μπορώ να πω ότι οι κυρίες που τον κατήγγειλαν λένε ψέματα».

Γιώργος Σουξές: «H αποφυλάκιση του Λιγνάδη ήταν χαστούκι για την κοινωνία»

Διαβάστε ακόμη