Διάφορες περιοχές της Αττικής έχουν στολιστεί τις τελευταίες μέρες για την πασχαλινή γιορτή. Χαρούμενα κουνελάκια κοσμούν την πόλη και εύχονται «Καλό Πάσχα», στους κατοίκους της Αθήνας. Ο συγκεκριμένος στολισμός, σχολιάστηκε θετικά και αρνητικά στα social media.

Διασχίζοντας κανείς το Καλλιμάρμαρο, ένας λαγός με μαύρο σακάκι και κόκκινο παπιγιόν, που κρατά στο χέρι μια ταμπέλα που αναγράφει «Περιφέρεια Αττικής», κάνει πεζούς και οδηγούς να σταματούν για δευτερόλεπτα. Πιο δίπλα, ένα τεράστιο κόκκινο αυγό εύχεται σε όλους «Καλό Πάσχα».

Την ίδια ώρα, στη Λεωφόρο Κατεχάκη ένας γκρι λαγός με μεγάλα αυτιά και ένα αυγό αγκαλιά στέλνει κι αυτός τις δικές του ευχές.

Σήμερα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σχολίασε το στολισμό και τον λαγό με το σμόκινγκ.

«Αυτό που θέλαμε είναι μέσα σε αυτή τη στεναχώρια που όλοι έχουμε με την πανδημία, να δει ο κόσμος μια πασχαλινή ατμόσφαιρα από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα φύγουν για τα χωριά τους. Οι επικρίσεις μου προκάλεσαν χαμόγελο. Αλλά είχα και θετικά σχόλια, πιστέψτε με. Αφού έκαναν το κόσμο να γελάσει πετύχαμε το στόχο μας, θετικό είναι», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.