Πρεμιέρα είχαν σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας με τη Δούκισσα Νομικού στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπως οι περισσότερες πρωινές εκπομπές στα κανάλια.

Η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στο πλατό του Πρωινού στον ΑΝΤ1, κάνοντας την παρθενική της εμφάνιση δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα λίγα λεπτά πριν το ρολόι δείξει 11.30.

«Είναι μεγάλη μας χαρά εδώ στον ΑΝΤ1 που υποδεχόμαστε τη Δούκισσα Νομικού» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, με τη Δούκισσα να εισβάλλει στο στούντιο.

Ντυμένη στα λευκά και με ένα πελώριο χαμόγελο, η παρουσιάστρια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό. «Καλώς σας βρίσκω φίλοι μου καλοί. Καλημέρα, καλημέρα σε όλους. Για να μας δω λίγο μαζί. Δεν με κοιτάς. Καλά κρατιέσαι. Φοβήθηκα με τα stories σου εχθές ότι δεν θα ερχόσουν. Καλημέρα κι από μένα. Νιώθω οικεία, νιώθω χαρά κι ευγνωμοσύνη. Νιώθω πως γυρίζω στην οικογένειά μου, στην οικογένεια του ΑΝΤ1. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε τα πρωινά μας με όλη την ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες» είπε αρχικά η Δούκισσα Νομικού.

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε τον λόγο που δεν θα βρίσκεται μαζί του από την αρχή της εκπομπής. «Δεν θέλω να σε βλέπω από τις 10 παρά 10. Σήμερα πήγε 11.30; Άλλα είχα συμφωνήσει! Μπορεί αύριο να πάει στις 12, μεθαύριο στη 1 παρά…» ανέφερε η παρουσιάστρια με έντονη δόση χιούμορ.

«Ό,τι μας επιτάσσει η επικαιρότητα» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Θέλω να είμαι εδώ και στα εύκολα και στα δύσκολα γιατί η καθημερινότητα έχει πολλές δυσκολίες, όμως με το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την καλή ενέργεια» πρόσθεσε η Δούκισσα Νομικού κι έδωσε πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα.

Διαβάστε ακόμη: