Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη Eurovision και την απόφασή του να μην τη μεταδώσει ξανά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή στην εκπομππή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε με την υγεία του, όταν ταξίδεψε στην Ιταλία για να μεταδώσει τον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα όπως είπε, από την περυσινή χρονιά σκεφτόταν να σταματήσει τη μετάδοση της Eurovision, όμως φέτος το πήρε απόφαση.

«Δεν θα κάνω τη Eurovision φέτος, το σκεφτόμουν από πέρυσι. Η Μαρία Κοζάκου με έκανε να αλλάξω γνώμη για πέρυσι και την έκανα. Μια μέρα πριν πετάξουμε για Ιταλία ήμουν έτοιμος να τους πω ότι δεν θα πάω. Είχα το σπασμένο πόδι. Τα καταφέρνω τελικά, ταξιδεύω. Δυσκολεύτηκα, καθόμουν στο ξενοδοχείο και σκεφτόμουν “θα ήμουν τώρα στο νησάκι μου”. Περνούσαμε ωραία με τη Μαρία, αλλά όλο το υπόλοιπο ήταν μια δύσκολη συνθήκη. Μέσα σε όλα αυτά, κάτι που δεν το έχω πει ποτέ, κόλλησα κάτι εκεί και αρρωσταίνω», δήλωσε στην αρχή ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Μετά τη Eurovision, κατέληξα 10 μέρες σε νοσοκομείο, με ενδοφλέβια αντιβίωση και πυρετό 40,8 και εξανθήματα σε όλο το σώμα. Κουράστηκα πολύ. Τελικά, ήταν ένα μικρόβιο που μπήκε στον οργανισμό μου, ο οποίος ήταν έτσι κι αλλιώς εξουθενωμένος», εξήγησε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Όπως είπε, σε όλο τον ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού, είχε ρίγη, ενώ στον τελικό ήταν και πάλι με πυρετό. «Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κουβαλήσω τίποτα και κρατιόμουν από τη Μαρία να κατέβω τις σκάλες. Την Κυριακή δεν μπορούσα καν να φτιάξω βαλίτσα. Μου την έφτιαξε η Μαρία»,.

Διαβάστε ακόμη: