Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης έδωσε φέτος τη θέση του δίπλα στη Μαρία Κοζάκου στη Τζένη Μελιτά. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

«Δεν ζήλεψα καθόλου. Χαίρομαι που έχει πάει εκεί η Τζένη. Η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα κι εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά. Ειδικά, πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά το υπόλοιπο ήταν… », είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ δύσκολο. Χαίρομαι, γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους. Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε: «Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση από την παρουσίαση της Eurovision άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και ωραίο».

Διαβάστε περισσότερα