Αν δεν το επιβεβαίωναν μάρτυρες, θα μπορούσε να κερδίσει επαξίως το χαρακτηρισμό του ανέκδοτου των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Το περιστατικό συνέβη στο Κιλκίς, το οποίο ως γνωστόν είναι τριεδρική περιφέρεια, στην οποία παραδοσιακά η Νέα Δημοκρατία βγάζει έναν βουλευτή.

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας ανάμεσα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον ομοΐδεάτη του Γιώργο Κιλτίδη, έχει αναδειχθεί σε μάχη των μαχών για τους δύο άνδρες, καθώς η πολιτική επιβίωση του ενός, συνεπάγεται τον πολιτικό “θάνατο” του άλλου, τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια!

Ε, λοιπόν, δεν πίστευαν στα μάτια τους, οι υποστηρικτές του κ. Γεωργαντά, που κατά τη διάρκεια παρουσίας τους σε κομματική εκδήλωση του υπουργού, άνοιξαν τους φακέλους με τα ψηφοδέλτια που τους έδωσαν συνεργάτες του γραφείου του.
Τουλάχιστον πέντε φάκελοι εξ αυτών, είχαν τον σταυρό δίπλα στο όνομα του Κιλτίδη και όχι του οικοδεσπότη Γεωργαντά!

Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε, όταν οι έκπληκτοι ψηφοφόροι του τον ενημέρωσαν για τη σταυροδοσία στα γαλάζια ψηφοδέλτια!

Ο υπουργός – ο οποίος όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν όλοι όσοι εργάστηκαν κοντά του στην Πλατεία Βάθης δεν το έχει και σε τίποτα να αρχίσει τα …γαλλικά ακόμα και στα καλά καθούμενα – έπαθε “έκρηξη”! Στο αγωνιώδες ερώτημά του, πάντως, πόσα ψηφοδέλτια με σταυρωμένο το όνομα του Κιλτίδη μοιράστηκαν από το γραφείο του, απάντησε δεν πήρε.

Όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί οι συνεργάτες του έψαξαν τοίχο να κρυφτούν από πίσω….

Διαβάστε περισσότερα