Γιώργος Δασκαλάκης εδώ και αρκετούς μήνες δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

 

Πριν λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής ήρθε στην Αθήνα από τη Ρόδο, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις στον Ευαγγελισμό. Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η σύντροφός του, οι εξετάσεις αυτές θα έδειχναν κατά πόσο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του στις χημειοθεραπείες, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο καρκίνος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα αποτελέσματα. Όπως έκανε γνωστό μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο καρκίνος από το στάδιο 4 έφτασε πλέον, στο στάδιο 1.

Κάτω από μια φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται να χαμογελά πλατιά, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε: «Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου… Εχθές είδατε μια ανάρτηση για τη πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου…Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1…και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με Χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε…Ένα ευχαριστώ δε φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους Γιατρούς μου… Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας… ΑΜΗΝ».

 

Γιώργος Δασκαλάκης: Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του τραγουδιστή

 

Διαβάστε περισσότερα