Σε νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης. Η υγεία του βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Την είδηση δημοσιοποίησαν φίλοι του που ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για να πάει για νέο χειρουργείο στη Γερμανία.

«Έχω πολλά προβλήματα. Έκανα χειρουργεία και θα κάνω άλλο ένα την 1η Απριλίου. Στο στομάχι. Έχει να κάνει με τα παλιά χειρουργεία αλλά έχω άλλο ένα πρόβλημα υγείας σοβαρό», δήλωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης σε συνέντευξη του στο ΤLIFE.

Ο γνωστός τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως είναι αλήθεια ο τραπεζικός λογαριασμός που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι του προκειμένου να τον βοηθήσουν να χειρουργηθεί στη Γερμανία αλλά παράλληλα δήλωσε πως ντρέπεται να μιλάει γι αυτό.

«Ντρέπομαι και μόνο που μιλάμε για αυτό. Υπάρχει ένας λογαριασμός. Εγώ ντρέπομαι να ζητάω κι ας έχω βοηθήσει πολύ κόσμο στο παρελθόν», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Ο τραγουδιστής στο παρελθόν είχε κάνει επέμβαση στο στομάχι για να χάσει κιλά. Κατάφερε να χάσει 190 κιλά αλλά η επέμβαση του δημιούργησε αρκετά προβλήματα υγείας.

«Ο Γιώργος Δασκαλάκης χρειάζεται τη βοήθειά μας! Αυτή την περίοδο ένα πολύ γνωστό πρόσωπο όχι μόνο σε μένα αλλά και σε εσάς δίνει το δικό του αγώνα στην euromedica κλινική της Ρόδου! Ο άνθρωπος αυτός εδώ και αρκετούς μήνες ταλαιπωρείται με απανωτά χειρουργεία το ένα πίσω από το άλλο θα χρειαστεί να φύγει και άμεσα για Γερμανία για άλλο ένα χειρουργείο σημαντικό και εκεί», ανάρτησε η φίλη του Ελένη Λυμπέρη στον προσωπικό της λογαριασμό facebook.

«Στο παρελθόν έχει βοηθήσει πολύ κόσμο! και τώρα ήρθε η ώρα να τον βοηθήσουμε και εμείς χρειάζεται και εκείνος τη δική μας βοήθεια για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του! Ήρθε λοιπόν η ώρα να του δείξουμε και εμείς την αγάπη μας», κατέληξε η Ε. Λυμπέρη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.