Την Παρασκευή 19 Μαΐου στη Ρόδο, θα είναι η τελευταία φορά που θα ερμηνεύσει για το κοινό του ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του.

Με ανάρτηση στα social media ενημέρωσε πως σταματά την πορεία του στο τραγούδι, αφού τον τελευταίο χρόνο δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο.

Γιώργος Δασκαλάκης: Το συγκινητικό βίντεο που τραγουδά

«Καλησπέρα Αγάπες μου!!! Απλά θα ήθελα να σας πω ότι για μένα αυτή η εμφάνιση μου παρέα με όλους τους φίλους μου θα είναι και η τελευταία εδώ στο Νησί μας και γενικά!!!

Μετά από πολύ σκέψη… μιλώντας και με το φίλο μου και Ιερέα στην Ξάνθη Πατήρ Χρυσοβαλάντη Στιβακταράκη και με την οικογένεια μου και βλέποντας τις δυνάμεις μου γενικά πιστεύω ότι είναι το ΣΩΣΤΟ!!!

Θα ακολουθήσει σύντομα ένα τραγούδι που μου ετοιμάζει και εμπιστεύεται ο τεράστιος Συνθέτης και Άνθρωπος Nicos Terzis ώστε να πούμε το τελευταίο ΑΝΤΙΟ μουσικά…

Πιστεύω είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί γιατί αυτό που κάνω εδώ και 35 χρόνια έχω μάθει να το κάνω σωστά και καλά!!! Εγώ στις 19 Μαΐου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε αυτή η βραδιά να μας μείνει αξέχαστη και στις μνήμες όλων μας…

Και εννοείται όπως δίνω θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη με το Θηρίο… Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!!! ΑΜΗΝ».

Γιώργος Δασκαλάκης: Το «ευχαριστώ» στη σύντροφό του

Στα μέσα Απριλίου, ο τραγουδιστής είχε μεταφέρει με ένα βίντεο τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης είχε αναρτήσει μέσα από το προφίλ του στο Facebook, ένα κλιπ με τον ίδιο να απευθύνεται στους διαδικτυακούς φίλους του. Ανάμεσα σε όσα είχε πει, είχε αναφέρει ότι κατά 99,9 τοις εκατό νίκησε τον καρκίνο, ευχαριστώντας τα τέσσερα άτομα που του στάθηκαν.

Ο τραγουδιστής είχε αναφέρει: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι 99,9 τοις εκατό έχουμε κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο. Έρχονται κάποιες εξετάσεις ακόμη, μία αξονική μέχρι και έναν μήνα θα ακολουθήσω την αγωγή στο σπίτι.

Θα ξέρουμε κιόλας με την επόμενη η αξονική αν χρειαστεί μία χημειοθεραπεία ακόμη τελευταία. Οι γιατροί μου είναι τόσο αισιόδοξοι που είπαν ότι δεν θα χρειαστεί, αλλά κρατάμε μικρό καλάθι.

Ακόμη είμαι με βοήθεια, με το μπαστούνι, θα χρειαστεί καιρό η αποκατάσταση με τόση χημεία που έχω βάλει στο σώμα μου. Θέλω να πω “ευχαριστώ” στη σύντροφό μου Μαρία, τη μάνα μου που με ανέχεται, στα δύο μου παιδιά, που πάντα είχαμε όμορφες σχέσεις και μου στέκονται και μόνο που έρχονται να με δουν».

Διαβάστε ακόμη: