Εκτός από τη Νέα Δημοκρατία είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ που ελπίζει στον Ανδρέα Λοβέρδο, για άλλους λόγους απ’ ότι η Νέα Δημοκρατία. Διαβάστε το ρεπορτάζ και θα καταλάβετε:

Οργώνουν, λέει, την Ελλάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος και το επιτελείο του, συγκροτώντας ομάδες για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛΛ.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, μάλιστα, σκοπεύει να θέσει θέμα επίσπευσης των διαδικασιών για την εκλογή ηγεσίας στο ΚΙΝ.ΑΛΛ., με καθολική ψηφοφορία μελών και φίλων, που θα μπορούν να εγγράφονται στους εκλογικούς καταλόγους ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας.

Η δημόσια κατάθεση του αιτήματός του για επίσπευση των διαδικασιών θα εξαρτηθεί από την πορεία των κρουσμάτων, με μια πρώτη εκτίμηση πάντως να είναι ότι μπορεί να τεθεί ακόμα και πριν το Πάσχα, μέσα στον Απρίλιο, ώστε οι κάλπες να στηθούν ακόμα και στις αρχές του καλοκαιριού.

«Το ΚΙΝ.ΑΛΛ.-ΠΑΣΟΚ πρέπει να πάει στις εκλογές με άλλη ηγεσία, με τη Φώφη δεν έχει τύχη» είναι το… μότο του Ανδρέα Λοβέρδου, ενώ δεν διστάζει να υπόσχεται πως με αυτόν επικεφαλής το κόμμα θα διεκδικήσει ακόμα και διπλασιασμό των ποσοστών του.

Για τον σκοπό αυτόν, μάλιστα, ο Ανδρέας Λοβέρδος αναμένεται να αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών, ενώ μετά τα πρώτα στελέχη του Ποταμιού που τον στήριξαν με συλλογή υπογραφών θα ακολουθήσουν και άλλες δηλώσεις στήριξης…

Καταλαβαίνετε, λοιπόν: Όσο στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. υπάρχουν εσωκομματικά προβλήματα τόσο θα χαίρονται –και– στην Κουμουνδούρου…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.