Την πρώτη σοβαρή κόντρα του με τη Φώφη Γεννηματά έφερε η απόφαση του Ανδρέα Λοβέρδου, κόντρα στην απόφαση του Κινήματος Αλλαγής, να στηρίξει το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας λόγω του χιονιά.

Σε απάντηση στον Ανδρέα Λοβέρδο και στη στήριξή του στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με απόφαση της Φώφης Γεννηματά το ΚΙΝ.ΑΛΛ. ζήτησε να κληθούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να δώσουν απαντήσεις στο γιατί έκλεισαν την εθνική οδό τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη όσο και συναρμόδιοι υπουργοί, όπως ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.

Παράλληλα, για το προληπτικό κλείσιμο της Αθηνών-Λαμίας υποβλήθηκε ερώτηση και από βουλευτές της Χαριλάου Τρικούπη, όπως ο Γιώργος Καμίνης.

Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, δηλαδή, οξύνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, έχοντας και ως στόχο να απομονώσει πολιτικά στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛΛ. τον Ανδρέα Λοβέρδο και να του αφαιρέσει… οξυγόνο στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, στην επικείμενη εκλογή προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλωστε, η Φώφη Γεννηματά στην εσωκομματική αντιπαράθεση επιλέγει ως βασικό της αντίπαλο τον Ανδρέα Λοβέρδο, χρεώνοντάς τον «στη δεξιά» και αποδίδοντάς του ότι είναι εκείνος που θέλει το ΚΙΝ.ΑΛΛ. δορυφόρο της Νέας Δημοκρατίας – και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη! Με αυτόν, δε, τον τρόπο εκτιμά πως περιορίζει το έδαφος και στον υπ΄ αριθμόν ένα δελφίνο, τον Νίκο Ανδρουλάκη, που είναι ο βασικός διεκδικητής της ηγεσίας.

Το… πάρτι, με άλλα λόγια, τώρα ξεκινά στη Χαριλάου Τρικούπη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.