Τα σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οδεύει προς άλλη ομάδα όλο και αυξάνονται στο NBA, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος να έχουν βάλει στόχο να τον κάνουν δικό τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στον δρόμο για να διεκδικήσει ακόμη ένα πρωτάθλημα με την ομάδα του, όμως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το όνομά του έχει συνδεθεί πολλές φορές με έναν άλλον οργανισμό σε κάποιο ενδεχόμενο trade.

Ένας από τους μνηστήρες είναι και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος που η τους δυναστεία αρχίζει να χάνει την… αίγλη της την φετινή χρονιά μιας και οι πρωταγωνιστές Στεφ Κάρι, Κλέι Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν βρίσκονται στην «δύση» της καριέρας τους.

Έτσι η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο κοιτάζει όλα τα πιθανά σενάρια με πρώτος της στόχος να είναι να δώσει ελληνικό… άρωμα στους «πολεμιστές». Τα σενάρια όλο και πληθαίνουν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ανανεώσει με τα «ελάφια» έως την σεζόν 2025-26. Όπως γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι Γουόριορς δε μπορούν να… ονειρεύονται.

Διαβάστε ακόμη: