Ο Θόδωρος Καρυπίδης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην «Political», μιλώντας για πολλά πράγματα και κυρίως για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκανε λόγο για «δωρεάν παραχώρηση του ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ και ό,τι άλλο ζητήσουν στον μπασκετικό Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καρυπίδης για το ΟΑΚΑ:

Ε, βέβαια, να μη στεναχωρήσουν τον ΣΚΑΪ και το Newsbomb μόνο… Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ υποδομές και άδειες υλοποιήθηκαν σε χρόνο dt. Για τον Ολυμπιακό με δανεικά και αγύριστα πήραν το στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», πήραν και το ΣΕΦ στο μπάσκετ και όλα καλά. Αυτό το δούλεμα δεν το καταλαβαίνουν οι Θεσσαλονικείς; Νομίζω το καταλαβαίνουν και οι πρόσφατες ευρωεκλογές κάτι έδειξαν στην παρούσα κυβέρνηση και καλά θα κάνει να λάβει το μήνυμα. Εμείς έχουμε βάλει μέχρι σήμερα 5 εκατομμύρια ευρώ στο «Κλ. Βικελίδης» και είναι σαν να μην μπήκε ούτε… καρφίτσα».

Τα λεγόμενα του προέδρου των κιτρινόμαυρων δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο αναλυτικά, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Σαχλαμαρίτσα πρόσεξε τα λόγια σου. Εγώ θυμάμαι πριν δέκα χρόνια περίπου όταν ήμουν στην Σπάρτη να με παίρνεις τηλέφωνο να γνωριστούμε. Πήγαμε να φάμε και το πρώτο πράγμα που ήθελες ήταν να στήσουμε αγώνα, αυτόν ανάμεσα σε Βέροια και Σπάρτη. Σαχλαμάρα, θα πιάσεις στο στόμα σου εσύ εμένα».