Εν μέσω παγκόσμιας τραπεζικής κρίσης, με τις μετοχές των πιστωτικών ιδρυμάτων να σημειώνουν διεθνώς ελεύθερη πτώση και να τίθενται εκτός διαπραγμάτευσης από τις χρηματιστηριακές αγορές, στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς συζητούν σήμερα το ενημερωτικό δελτίο της Attica bank για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου!!!

Και επιπροσθέτως τούτο λαμβάνει χώρα σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η Thrivest των Εξάρχου- Μπάκου- Καυμενάκη ουσιαστικά έχει αποχωρήσει από τις διαπραγματεύσεις με ευθύνη Στουρνάρα, Πατέλη και λοιπών δυνάμεων που επί 4 χρόνια κρατούν την μη συστημική τράπεζα σε καθεστώς ανυποληψίας, με την εμπλοκή αστείων διοικήσεων που παραπέμπουν σε παρωδία, αλλά και δήθεν ξένα funds, στην ουσία κακέκτυπα Δοτίων όπως η ελληνική εκδοχή του Ellington!

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες στο ΔΣ της ΕΚ θα συζητηθεί το ενημερωτικό υπό τη βάση νέου Business Plan για την πώληση των δανείων, το οποίο προσκομίστηκε και επισυνάπτεται!

Εφόσον εγκριθεί το επικαιροποιημένο ενημερωτικό, που εμπεριέχει το νέο business plan, τότε θα μπουν τα λεφτά της αύξησης κεφαλαίου και εν συνεχεία θα δημοσιευθούν τα οικονομικά αποτελέσματα της χρήσης 2022! Με το ερώτημα να παραμένει: θα γίνουν προβλέψεις;

Αλήθεια, για ποια αύξηση κεφαλαίου μιλάμε; Με ποια λεφτά; Ποιος θα τα βάλει; Και σε αυτό το κλίμα για τις τράπεζες!!!

Και θα μας πει κάνεις πόσα τελικά χρειάζονται, έτσι για να ξέρουμε…

Διαβάστε περισσότερα