Εδώ και δύο χρόνια, η σκηνή οροφής Porsche προσφέρει μια λύση για κάμπινγκ με Porsche 911 -όπως ο κάνει ο πρόεδρος της Porsche -και όχι μόνο.

Τώρα η εμπειρία της πολυτελούς φίρμας στην ύπαιθρο μπορεί να επεκταθεί, με την νέα -κανονική- σκηνή της Porsche.

Λέτε να δούμε σκηνή Porsche στην Εύβοια; Όλα είναι πιθανά πλέον.

Και αν νομίζετε ότι θα είναι δύσκολο να την στήσετε – έχουμε δει τραγελαφικά σκηνικά- να ξέρετε ότι σκηνή μεν, Porsche δε.

Αυτό σημαίνει ευκολία, δηλαδή μια κεντρική βαλβίδα επιτρέπει το φούσκωμα της σκηνής μέσα σε λίγα λεπτά. 

A, και εννοείται ότι είναι τεσσάρων εποχών.

Στη συνέχεια μπορεί να στερεωθεί γρήγορα στο έδαφος χρησιμοποιώντας το ανθεκτικό στην καταιγίδα σετ στερέωσης με ανακλαστικές ζώνες.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μια πρακτική αντλία χειρός, ένα πλευρικό πάνελ με διαφανές πλαστικό παράθυρο, ένα κάλυμμα δαπέδου με Velcro και μια σήραγγα σύνδεσης με το όχημα.

Η τελευταία είναι ένας αδιάβροχος διάδρομος από τη σκηνή του στεγάστρου μέχρι την πίσω πόρτα μιας τετράθυρης Porsche -cayenne κατά προτίμηση.

Η σκηνή σχεδιάστηκε από το Studio F.A. Porsche. Με το μαύρο και γκρι χρώμα της και τη σιλουέτα ενός βουνού ως γραφικό στοιχείο, η σκηνή με στέγαστρο είναι επίσης μια τέλεια οπτική προέκταση της Porsche της σκηνής οροφής.

Έχει επιφάνεια 2,30 επί 2,30 μέτρα. Το πλευρικό πάνελ με το παράθυρο διαθέτει ενσωματωμένη σήτα προστασίας για τα αδιάκριτα βλέμματα που μπορεί να προσαρτηθεί στο παράθυρο. Μπορεί να τυλιχτεί και να στερεωθεί με ιμάντες, εάν προτιμάτε μια απεριόριστη θέα.

Η τετράγωνη διάταξη της σκηνής με κουβούκλιο και το εξελιγμένο σύστημα φερμουάρ επιτρέπουν την επέκταση της σκηνής με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, μια προαιρετικά διαθέσιμη σκηνή επέκτασης μπορεί να συνδεθεί στη σκηνή με κουβούκλιο με τη βοήθεια ενός φερμουάρ.

Η εσωτερική σκηνή που περιλαμβάνεται σε αυτό το προαιρετικό εξάρτημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο. Οι αεραγωγοί με ενσωματωμένες κουνουπιέρες εξασφαλίζουν επαρκή εξαερισμό.

Η γκάμα των αξεσουάρ περιλαμβάνει επίσης δύο ακόμη παραλλαγές πλευρικών πάνελ χωρίς παράθυρο ή μια ποιοτική σίτα για προστασία από έντομα. Πολλαπλές σκηνές με κουβούκλιο μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τη βοήθεια ενός στοιχείου σύνδεσης.

Διαβάστε ακόμη: