Η Ναταλία Γερμανού πραγματοποίησε ένα σχόλιο για τον Φωκά Ευαγγελινό, τη Eurovision και την 11η θέση που κατέκτησε η ελληνική αποστολή με τη Μαρίνα Σάττι.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψε ότι τον συνάντησε και είναι στεναχωρημένος για τα σχόλια που ακούστηκαν για τη συμμετοχή της Ελλάδας με το «Ζάρι» όπως το ίδιο στενοχωρημένος είναι και για το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη, είπε στον τηλεοπτικό αέρα, ότι ο χορογράφος δεν μεγάλη ανάμειξη στο τελικό αποτέλεσμα, μιας και η Μαρίνα Σάττι «είναι μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα που είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του “Ζάρι”».

Πιο αναλυτικά, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του “Ζάρι” στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά».

Αναφερόμενη στη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Φωκά Ευαγγελινό, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο Μy number one και περάσαμε ζάχαρη. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις την ασφαλή λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις. Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, δεν μπορεί να περιμένεις να μη σου πει ότι εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις».

Εύη Δρούτσα για Mαρίνα Σάττι: Δεν είναι άνθρωπος που θα τον πάρεις στα σοβαρά

Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: Κοντεύει τα 40 αλλά είναι ανέτοιμη και λίγο ανώριμη

Eurovision: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι – Ελπίζω να καταφέραμε να σας κάνουμε περήφανους, γράφει

Διαβάστε ακόμη: