Η Μαρίνα Σάττι απασχολεί τις εκπομπές ύστεραα από το βίντεο με τα χασμουρητά της στη συνέντευξη Τύπου της εκπροσώπου του Ισραήλ, αλλά και για το νέο άλμπουμ που κυκλοφόρησε μετά τον μουσικό διαγωνισμό.

Η Εύη Δρούτσα είναι μεταξύ αυτών, που στοχοποιούν την τραγουδίστρια και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η στιχουργός είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Με αυτά που κάνει η Σάττι, τα κάνει για να βγάλει λεφτά, γιατί έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά απ’ αυτά. Δεν νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά».

Στην συνέχεια η στιχουργός έκανε ξανά μια αναφορά με τον σάλο που είχε προκαλέσει η αναφορά της στο «τα, τα, τα» και ανέφερε ότι: «Έπρεπε ήδη να την έχουν φάει την κοπέλα. Εγώ θέλω να ακούσω την καλή φωνή και με τέτοια τραγούδια δεν την άκουσα».

Ακόμη, η Εύη Δρούτσα είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρουν όλοι από μουσική. Τα παιδάκια πάνε να γελάσουν με αυτό και η Σάττι βγάζει λεφτά από αυτά και καλά κάνει. Είναι ντροπή να ακούμε αυτά τα πράγματα. Να βγαίνει και να κοροϊδεύει τον κόσμο».

Αναφερόμενη σε στίχο ενός από τα καινούργια τραγούδια της Σάττι, η Εύη Δρούτσα είπε: «Ένα σωστό πράγμα είπε. Είπε “τάπα”. Είναι τάπα η κοπέλα».

Καρφί Μαρινάκη για Σάττι: Όταν ένας καλλιτέχνης εκπροσωπεί μια χώρα πρέπει να προσέχει τη συμπεριφορά του

Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: Κοντεύει τα 40 αλλά είναι ανέτοιμη και λίγο ανώριμη

Διαβάστε ακόμη: