Ως όμηρο του Παύλου Πολάκη και του Νίκου Παππά χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στη σκιά των εξελίξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ «ο Παππάς τα κάνει όλα αυτά. Αυτός έσωσε τον Πολάκη από διαγραφή πέρυσι. Είναι ιδιοφυής με διεστραμμένο τρόπο».

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν είναι πια αριστερά, είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα, ένα περίεργο κόμμα».

«Αυτοί που πίστευαν ότι θα έρθει κάτι καινούργιο με την εκλογή Κασσελάκη έχουν απογοητευτεί. Έχουν γίνει τόσο γελοίοι και δεν σου κάνει καρδιά πλέον ούτε να τους κοροϊδέψεις», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Επιπλέον, παρατήρησε ότι «όσο μικραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μεγαλώνει ο Πολάκης», στη συνέχεια εκτίμησε ότι «το τελικό ντέρμπι θα είναι Πολάκης-Παππάς και θα τον καθαρίσει σαν αυγό (σ.σ. ο Πολάκης τον Παππά) αν εκλεγεί πρόεδρος, εδώ έχει κάνει λάθος ο Νίκος Παππάς».

Με αφορμή, μάλιστα, την αθώωση των 4 εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκαν μετά από καταγγελία Πολάκη για παράνομες προσλήψεις, σχολίασε ότι «η απόφαση αυτή δεν έχει συγκινήσει ούτε έναν από τον τομέα ανθρωπινων δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υποτίθεται ότι οι αριστεροί είναι υπέρ των εργαζομένων, του δίκαιου, της επιείκιας;».

Τέλος, ανακοίνωσε ότι «οι άνθρωποι αυτοί έχουν κερδίσει και ένα εργατικό δικαστήριο που είπε ότι εάν αθωωθούν στο κακούργημα για την απιστία, το ΚΕΕΛΠΝΟ – νυν ΕΟΔΥ – υποχρεούται να τους επαναπροσλάβει επιστρέφοντας έντοκα ό,τι στερήθηκαν για 4 χρόνια, ένα ποσό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Εμείς θα εφαρμόσουμε την απόφαση του δικαστηρίου θα τους επαναπροσλάβουμε και τα χρήματα θα τα καταολογίσουμε στα μέλη του τότε ΔΣ και θα κάνουμε αγωγή για να τα πάρουμε από την περιουσία τους, αφού ψήφισαν παράνομα για την απόλυση 4 υπαλλήλων. Αν πει κάποιος από αυτούς στο δικαστήριο ότι με έβαλε ο Πολάκης τότε θα δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε ακόμη: