Εξελίξεις στη χώρο της Αριστεράς. Τούτη την ώρα στη Βουλή, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς πραγματοποιείται συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αλέξη Χαρίτση με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Ο κ. Σακελλαρίδης έφτασε στη Βουλή λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, με τον κ. Χαρίτση να τον αναμένει στην είσοδο των γραφείων του κόμματος και να τον αγκαλιάζει.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, θα συμμετέχει πλέον στον καθημερινό πολιτικό  σχεδιασμό του κόμματος και την πολιτική δραστηριότητα, αναλαμβάνοντας επιτελικό ρόλο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, όταν αυτό θα καταρτιστεί.

Σημειωτέον ότι ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της διακυβέρνησης Τσίπρα, αποχώρησε από τους πρώτους μήνες της θητείας του το 2015, ενώ στήριξε ανοιχτά την Έφη Αχτσιόγλου στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως όμως εμφανίστηκε πρόσφατα στην κομματική εκδήλωση της Νέας Αριστεράς, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Αυτή η παρουσία αναζωπύρωσε και τα σενάρια της δυνητικής μετακόμισης του στις Βρυξέλλες για τις ανάγκες της Ευρωβουλής.

Αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό

Υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό της Νέας Αριστεράς αναλαμβάνει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος συναντήθηκε στη Βουλή με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση.

«Καλωσορίζω τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη στη Νέα Αριστερά. Είναι ώρα να ανταποκριθούμε στη μεγάλη ευθύνη για αξιόπιστη διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης μετά το πέρας της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος ανακοίνωσε ότι ο κ. Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού Νεας Αριστεράς.

Από την πλευρά του ο κ. Σακελλαρίδης είπε στις δηλώσεις του: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα, νιώθω ότι επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι».

Ο Γ. Σακελλαρίδης απήθυνε κάλεσμα στους απογοητευμένους ψηφοφόρους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. «Και θέλει και μπορεί η Νέα Αριστερά να σηκώσει το βάρος» είπε χαρακτηριστικά και όταν ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής απάντησε: «Θα το δούμε. Ολα στον καιρό τους».

Διαβάστε ακόμη: