Σοκάρει νέο βίντεο που έρχεται στο «φως» με θύμα έναν 12χρονο στο Γαλάτσι.

Σχεδόν ένα 24ωρο μετά από το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο ξυλοδαρμός 16χρονου στο Μενίδι, το Mega και η εκπομπή Live News δημοσίευσαν ένα βίντεο με θύμα ένα 12χρονο αγόρι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 12χρονος κάθεται σε ένα πεζούλι και ο 15χρονος τον προκαλεί και τον χτυπάει.

Γαλάτσι: «Θα φας μπουκέτο» λέει ο 15χρονος στον 12χρονο

«Βάρεσέ με, δείρε με, πάτα μου μπουκέτο» ακούγεται να λέει στον 12χρονο χτυπώντας παράλληλα, στο πρόσωπο τον ανήλικο ο οποίος του ζητάει να σταματήσει και τον σπρώχνει αλλά εκείνος συνεχίζει. «Θα φας μπουκέτο» λέει επίσης, στον 12χρονο.

Εκείνος που τραβούσε το βίντεο, είναι φίλος του 12χρονου, με τον οποίο υποτίθεται εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν μαζί βόλτα. Κι όπως ισχυρίζεται, του έστησε «παγίδα» για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα social.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, τα παιδιά που χτύπησαν τον γιο της πληρώθηκαν για αυτό ενώ κατέγραψαν ό,τι έκαναν ώστε μετά να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο. «Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Είπαν πως ήταν υπό πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», λέει η μητέρα του θύματος.

«Τον χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στη τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου. Ούτε γειτονιά ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί. Είχε πάθει κάτι σαν κατάθλιψη» λέει η μητέρα του.

Το παιδί βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί μετά από τρεις εβδομάδες, κι όταν συνειδητοποίησε ότι το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του. Σημειώνεται πως οι γονείς έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για το παιδί τους.

Γαλάτσι: «Το έκαναν για να πληρωθούν» λέει ο 12χρονος

Ο 12χρονος μίλησε στο Live News, λέγοντας πως δεν έχει συμβεί κάτι άλλο από τότε που έγινε αυτό το περιστατικό. «Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε να πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε, μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτοί που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν».

Η μητέρα του 12χρονου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξουν σχολείο στο παιδί αλλά θα πρέπει αυτά τα περιστατικά να σταματήσουν και να βοηθήσουν όλοι. «Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μας το παιδί. Δεν φοβόμαστε. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι».

Διαβάστε ακόμη: