Τραγωδία σε περιοχή της Φλάνδρας στο Βέλγιο, όπου ένας 33άχρονος άνδρας σκότωσε την 28άχρονη έγκυο σύζυγό του και ένα πεντάχρονο παιδί, στο Τερμόντ.

Ο άνδρας εμφανίσθηκε στο αστυνομικό τμήμα στις 06:30 χθες το πρωί (03/12), ομολογώντας την πράξη του, σύμφωνα με το δίκτυο RTL. Οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν δύο πτώματα σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, ενώ επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής.

«Δε μπορούμε ακόμη να μιλήσουμε για τα αίτια του θανάτου. Μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μία έγκυο και το πεντάχρονο παιδί της», ανέφερε η αναπληρώτρια εισαγγελέας, Μπερναντέτ Μπάγιενς.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της αστυνομίας της περιοχής σημείωσε ότι «δε θα δοθούν λεπτομέρειες πριν από την ολοκλήρωση της έρευνας». Ο δράστης υπεβλήθη σε αιματολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο και διέμενε στο διαμέρισμα, τους τελευταίους έξι μήνες. Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι δεν προηγήθηκε οιουδήποτε είδους ένταση μεταξύ των δύο συζύγων, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Διαβάστε ακόμη: