Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι ο 33χρονος Μάξγουελ Άντερσον, αφού έβγαλε για φαγητό την 19χρονη Σέιντ Καρλίνα Ρόμπινσον στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, στη συνέχεια τη σκότωσε και τελικά διαμέλισε το άψυχο κορμί της με πριόνι.

Το μοιραίο για την νεαρή κοπέλα ραντεβού έγινε την 1η Απριλίου με την ίδια, σύμφωνα με φίλους της, να είναι ενθουσιασμένη για την έξοδό της με τον 33χρονο, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτός ο άνθρωπος θα γινόταν ο δολοφόνος της.

Μιλγουόκι: Η 19χρονη ήταν ενθουσιασμένη για το ραντεβού της

«Πιστεύω ότι θα με βγάλει για θαλασσινά» έγραφε η 19χρονη σε μήνυμα που έστειλε σε συνάδελφό της.

Ο συναγερμός για την τύχη της Ρόμπινσον σήμανε όταν την επόμενη ημέρα του ραντεβού δεν εμφανίστηκε στην πιτσαρία στην οποία εργαζόταν.

Στις 3 Απριλίου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της 19χρονης αλλά και τμήματα από τα ρούχα που φορούσε στο ραντεβού με τον 33χρονο. Ήταν αργότερα την ίδια ημέρα που εντοπίστηκε ένα κομμένο πόδι στο πάρκο της λίμνης Μίσιγκαν με τον έλεγχο DNA να δείχνει ότι ήταν το άκρο της νεαρής κοπέλας.

Τις ημέρες που ακολούθησαν βρέθηκαν σε διάφορα σημεία τμήματα ανθρώπινης σορού με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν στις 4 Απριλίου τον 33χρονο.

Μιλγουόκι: Σε πάρκο βρέθηκε το κομμένο πόδι της

Η έρευνα που ακολούθησε έδειξε ότι η 19χρονη είχε πάει στο σπίτι του 33χρονου στις 9 το βράδυ της 1ης Απριλίου με το κινητό της να δίνει σήματα από διάφορα σημεία του Μιλγουόκι μετά τα μεσάνυχτα πριν να σβήσει στις 4:30 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στο πάρκο στο οποίο βρέθηκε το κομμένο πόδι της κοπέλας.

 

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της 19χρονης και ένα άτομο να πηγαινοέρχεται από αυτό στο πάρκο με τον Άντερσον να καταγράφεται να επιβιβάζεται σε λεωφορείο στην ίδια περιοχή και να επιστρέφει στο σπίτι του ώρες μετά το άγριο έγκλημα.

«Ποιος άρρωστος θα μπορούσε να κάνει αυτό στο μωρό μου; Δεν είχε πειράξει κανέναν. Ήταν ένας πανέμορφος άγγελος» δήλωσε οργισμένη η μητέρα της 19χρονης μετά την απαγγελία των κατηγοριών σε βάρος του 33χρονου.

Σύμφωνα με τη New York Post ο 33χρονος είχε καταδικαστεί τρεις φορές στο παρελθόν για περιστατικά άσκησης βιας.

Διαβάστε ακόμη: