Ομολογουμένως ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε καταπληκτικό – «τερατώδες» – ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Αποτέλεσε πραγματικό φόβο και τρόμο συνολικά για την άμυνα της πρωταθλήτριας και όχι μόνο για τον Μουκουντί (τον … έκανε Ρέτσο)!

Ο θηριώδης Καμερούνέζος που ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ πριν από 4 βράδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (μετά την λήξη του είχε πάει ο Μελισσανίδης στα αποδυτήρια για να τον αποθεώσει, φωνάζοντας του «είσαι Θεός, είσαι Θεός» κι αγκαλιάζοντας τον) εξαιτίας του Ιωαννίδη υπέπεσε σε δυο τραγικά λάθη – δώρα που απέφεραν τα 2 γκολ του ΠΑΟ, κάτι που δεν του έχει ξανασυμβεί στην εν Ελλάδι καριέρα του.

Ο Ιωαννίδης όμως, τρέλανε και όλους τους ξένους σκάουτ που βρέθηκαν στην Λεωφόρο και ήταν αρκετοί.

Με τέτοιες εμφανίσεις δικαιολογεί τον Αλαφούζο που λέει πως δεν έχει… ταβάνι η τιμή του και δεν συγκινείται από 15 και 20.000.000 ευρώ (τόσο λένε στην Πορτογαλία πως είναι η προταση της Σπόρτινγκ).

Και πάμε στο … παρασύνθημα για τον διεθνή Έλληνα στραικερ ενόψει καλοκαιριού: ούτε μία, ούτε δύο ούτε τρεις ή τέσσερις αλλά 12 ομάδες από τα 6 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν… εκδηλωθεί ήδη για την απόκτηση του Ιωαννίδη!

Είτε εκφράζοντας επίσημα το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του παίκτη, είτε με ερωτήσεις βολιδοσκοπήσεις στον Παναθηναϊκό (απευθείας ή μέσω ατζέντηδων).

Άλλωστε στην ελληνική μανατζερική πιάτσα αποτελεί κοινό μυστικό ότι μεγάλα Γραφεία του εξωτερικού έχουνε ζητήσει mandates με συγκεκριμένες ημερομηνίες, για συγκεκριμένα πρωταθλήματα ή ξένες ομάδες, για να δουλέψουν τον Ιωαννίδη…

Διαβάστε ακόμη: